Dance evolution - kinect
Dance evolution - kinect

Dance evolution - kinect

Vanaf:14,99

De makers van de succesvolle DanceDanceRevolution-reeks zijn terug met een nieuwe dansgame speciaal voor Kinect! In Dance Evolution worden jouw dansmoves met behulp van deze speciale camera naar de actie in de game vertaald. Dance Evolution betekent een ware evolutie voor het genre! Het concept van


EAN
4012927035306
Merk
Konami
Model
DANCE EVOLUTION - KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De makers van de succesvolle DanceDanceRevolution-reeks zijn terug met een nieuwe dansgame speciaal voor Kinect! In Dance Evolution worden jouw dansmoves met behulp van deze speciale camera naar de actie in de game vertaald. Dance Evolution betekent een ware evolutie voor het genre!

Het concept van Dance Evolution is simpel: de speler moet de bewegingen van de danser op het scherm nadoen. De individuele bewegingen worden begeleid door uitleg. Zo speel je niet alleen een uitdagende game, maar leer ook daadwerkelijk dansen!

Dance Evolution bevat dertig nummers in verschillende genres. Zo komt Club, Hip Hop, R&B, Pop, en Techno voorbij en heeft elke muziekstroming haar eigen unieke dansmoves om te leren. Dance Evolution bevat een Dance Mode en Lesson Mode met uiteenlopende moeilijkheidsgraden. In de eerste doorloop je een heuse verhaallijn, terwijl je in de Lesson Mode stap voor stap de verschillende dansmoves krijgt voorgeschoteld!

Dance Evolution kan met met maximaal vier spelers tegelijk worden gespeeld. In de uitgebreide online multiplayer modus kun jij je vrienden uitdagen in een 'Dance Off' om te kijken wie de beste moves in huis heeft!

Beleef de volgende stap in het muziekgenre met Dance Evolution!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.