Dance central 3
Dance central 3

Dance central 3

Vanaf:16,50

Dance Central 3 is het nieuwste deel in de hoogst gewaardeerde, meest verkochte dance franchise op Kinect voor Xbox 360. Met Dance Central 3, heeft Harmonix de veelgeprezen Dance Central gameplay genomen en naar een hoger niveau getilt met nieuwe, innovatieve multiplayer modes, de meest gevarieerde


EAN
0885370478112
Merk
Microsoft
Model
DANCE CENTRAL 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dance Central 3 is het nieuwste deel in de hoogst gewaardeerde, meest verkochte dance franchise op Kinect voor Xbox 360. Met Dance Central 3, heeft Harmonix de veelgeprezen Dance Central gameplay genomen en naar een hoger niveau getilt met nieuwe, innovatieve multiplayer modes, de meest gevarieerde soundtrack, en nog veel meer prachtige full-body dance routines!

In Dance Central 3 kunnen spelers hun weg dansen door de jaren '70, '80, '90, '00s en verder - ga de dansvloer op met de heetste bewegingen en leer populaire dans rages zoals ''The Hustle'', ''Electric Slide'' en ''The Dougie.'' De beat blijft rocken met een innovatieve nieuwe party mode voor maximaal acht spelers, de mogelijkheid om je liedjes te importeren van de vorige Dance Central titels, en nog veel meer! De beste full-body danservaring op Kinect voor Xbox 360 is in elk opzicht beter met Dance Central 3!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.