Damnation
Damnation

Damnation

Vanaf:9,99

Damnation is een futuristische cyberpunk actiegame die heftige schietactie met soepele acrobatiek combineert. In een niet al te verre toekomst is de wereld veranderd in een futuristische versie van het Wilde Westen. Het conflict tussen de mensheid en een machtige wapenhandelaar bereikt haar hoogtep


EAN
5024866338348
Merk
Codemasters
Model
DAMNATION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Damnation is een futuristische cyberpunk actiegame die heftige schietactie met soepele acrobatiek combineert.

In een niet al te verre toekomst is de wereld veranderd in een futuristische versie van het Wilde Westen. Het conflict tussen de mensheid en een machtige wapenhandelaar bereikt haar hoogtepunt. Jij stapt in de cowboylaarzen van de stoere Rourke om hier een einde aan te maken en eindelijk een flinke dosis gerechtigheid naar deze snoodaard te brengen.

Damnation laat het shootergenre evolueren met de unieke combinatie van lenige capriolen en razendsnelle vuurgevechten. In enorme omgevingen worden je reflexen behoorlijk op de proef gesteld. Damnation bestaat uit uitgestrekte, adembenemende landschappen, die kilometers in afstand en duizenden meters in hoogte beslaan.

Je kunt in Damnation je eigen route bepalen en als een echte waaghals door de levels slingeren. Je bent echter niet de enige met ongelofelijke acrobatische vaardigheden; intelligente vijanden zetten de achtervolging in en sleuren je mee in vuurgevechten die uit elke richting lijken te komen. In Damnation's wereld is enkele geen plek veilig!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.