Crossboard 7 - kinect
Crossboard 7 - kinect

Crossboard 7 - kinect

Vanaf:22,99

Crossboard 7 brengt de wereld van het crossboarden naar de Xbox 360. Met behulp van de Kinect-camera krijg je de mogelijkheid om het crossboard met je hele lichaam te besturen. Boarden is nog nooit zo realistisch geweest!Verbeter je techniek door met behulp van echte lichaamsbewegingen trucjes uit t


EAN
4012927035504
Merk
Konami
Model
CROSSBOARD 7 - KINECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Crossboard 7 brengt de wereld van het crossboarden naar de Xbox 360. Met behulp van de Kinect-camera krijg je de mogelijkheid om het crossboard met je hele lichaam te besturen. Boarden is nog nooit zo realistisch geweest!

Verbeter je techniek door met behulp van echte lichaamsbewegingen trucjes uit te voeren, te grinden en wilde sprongen te maken. Crossboard 7 laat je crossboarden over verschillende terreintypes als bergen, woestijnen en zelfs watervallen!

Crossboard 7 bevat verschillende speltypes om uit te kiezen. Zo kan je in de Downhill Slalom-modus je wendbaarheid testen of zoveel mogelijk trucjes proberen te maken in de Trick Score-modus. Andere uitdagingen bestaan uit leuke mini-games als Fly Distance, Balloon Buster, Big Air, Terrain Park en Half pipe. Er zijn meer dan zestig verschillende crossboards te verzamelen met elk eigen speciale eigenschappen en krachten!

Je hoeft Crossboard 7 niet alleen te spelen, want in de tweespelermodus kan een tweede speler aan de actie meedoen. Versla je vrienden op het parkours en ontdek wie de beste crossboarding-skills in huis heeft!

Beleef heerlijke crossboard-actie zonder controller met Crossboard 7!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.