Crash of the titans
Crash of the titans

Crash of the titans

Vanaf:40,94

Crash Bandicoot is terug in een nieuw avontuur. In Crash Of The Titans hebben aartsvijanden Neo en Nina Cortex weer eens slechte plannetjes. Ze hebben het eiland van Crash volledig gemuteerd. Alle wezens zijn aliens geworden. Het is dus aan jou om het kwaad een halt toe te roepen, maar dat kan niet


EAN
3348542222007
Merk
Vivendi
Model
CRASH OF THE TITANS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Crash Bandicoot is terug in een nieuw avontuur. In Crash Of The Titans hebben aartsvijanden Neo en Nina Cortex weer eens slechte plannetjes. Ze hebben het eiland van Crash volledig gemuteerd. Alle wezens zijn aliens geworden. Het is dus aan jou om het kwaad een halt toe te roepen, maar dat kan niet zonder grapjes.

In Crash Of The Titans kan Crash Bandicoot naast zijn wel bekende draai-aanvallen ook slaan en schoppen, en er wordt ook nog eens gebruik gemaakt van de wereld om hem heen. In de schoenen van Crash Bandicoot moet de speler het op gaan nemen tegen vele vijanden, maar je kunt deze vijanden ook gebruiken.

In Crash Of The Titans kan je op de rug van een vijand springen en vervolgens zijn krachten gebruiken voor je eigen doel. In totaal zijn er vijftien verschillende vijanden die je kunt bespringen en besturen. Zijn er vrienden van je in de buurt, dan kan je met z'n tweeën de game gaan spelen. Die rare Crash Bandicoot is weer helemaal terug in een spannend avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.