Crackdown 2  xbox 360
Crackdown 2  xbox 360

Crackdown 2 xbox 360

Vanaf:15,99

'Crackdown 2' is het langverwachte vervolg op de veelgeprezen Xbox 360-klassieker uit 2007. Met een online coöperatieve modus voor vier spelers zet 'Crackdown 2' opnieuw een standaard neer voor actiegames met een open spelwereld!In 'Crackdown 2' speel je een superheld of vijand die gedurende het ve


EAN
0885370089660
Merk
Microsoft
Model
CRACKDOWN 2 XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Crackdown 2' is het langverwachte vervolg op de veelgeprezen Xbox 360-klassieker uit 2007. Met een online coöperatieve modus voor vier spelers zet 'Crackdown 2' opnieuw een standaard neer voor actiegames met een open spelwereld!

In 'Crackdown 2' speel je een superheld of vijand die gedurende het verhaal steeds absurdere krachten krijgt. Betere schietvaardigheden zijn een mogelijkheid, maar ook een grotere springkracht of het specialiseren in explosieven zorgen voor spectaculaire actie in 'Crackdown 2'.

In de singleplayer van 'Crackdown 2' hebben mutanten Pacific City overgenomen en komen burgers in opstand tegen de corrupte politiemacht. Jij moet als lid van the Agency de orde herstellen door schuilplaatsen van mutanten op te blazen en criminele organisaties te stoppen. Naast de diversiteit in de actie en de omgevingen, heeft ook de dag- en nachtcyclus invloed op de mogelijkheden binnen het spel.

Naast een vernieuwde online coöperatieve modus voor vier spelers heeft 'Crackdown 2' ook een competitieve multiplayer voor zestien spelers. Beide spelmodi staan garant voor de nodige uurtjes zorgeloos knalplezier!

Red Pacific City samen met je vrienden van de ondergang in 'Crackdown 2'. De stad rekent op je Agent!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.