Castlevania: lords of shadow
Castlevania: lords of shadow

Castlevania: lords of shadow

Vanaf:15,95

Hideo Kojima, de grote man achter de Metal Gear Solid-games, heeft zijn expertise aan Castlevania: Lord of Shadows verleend om de klassieke griezel-serie nieuw leven in te blazen. Laat die zweep maar knallen! In Castlevania: Lord of Shadow is het einde ter tijden aangebroken. Het broederschap tusse


EAN
4012927034415
Merk
Konami
Model
CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hideo Kojima, de grote man achter de Metal Gear Solid-games, heeft zijn expertise aan Castlevania: Lord of Shadows verleend om de klassieke griezel-serie nieuw leven in te blazen. Laat die zweep maar knallen!

In Castlevania: Lord of Shadow is het einde ter tijden aangebroken. Het broederschap tussen aarde en hemel is bruut verstoord door een duistere kracht, de mysterieuze Lord of Shadow, die alles in zijn werk stelt om de planeet naar zijn wil te buigen. In een wereld waar de doden tot leven zijn gewekt en boosaardige monsters zielen van onschuldige mensen verzamelen, ben jij de laatste redding!

Castlevania: Lord of Shadow is een actiegame in de derdepersoon waarbij je in de huid van vampierjager Gabriel Belmont meer dan vijftig levels doorloopt. De actie is zeer divers waarbij het afranselen van monsters met je zweep en andere wapens wordt afgewisseld met platform- en puzzel-elementen. Daarnaast heb je ook nog de spectaculaire magische aanvallen tot je beschikking om het kwaad te bestrijden!

Beleef de wederopstanding van een legendarische gameserie met Castlevania: Lord of Shadow!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.