Castlevania: lords of shadow - collection edition
Castlevania: lords of shadow - collection edition

Castlevania: lords of shadow - collection edition

Vanaf:39,99

Castlevania: Lords of Shadow - Collection Edition is een pakket met meerdere spellen. In dit pakket vind je Lords Of Shadow, de uitbreiding Reverie & Resurrections en de opgepoetste versie van Castlevania: Lords of Shadow - Mirrors of Fate. In Castlevania: Lords of Shadow is het einde ter tijden aan


EAN
4012927038802
Merk
Konami
Model
CASTLEVANIA: LORDS OF SHADOW - COLLECTION EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Castlevania: Lords of Shadow - Collection Edition is een pakket met meerdere spellen. In dit pakket vind je Lords Of Shadow, de uitbreiding Reverie & Resurrections en de opgepoetste versie van Castlevania: Lords of Shadow - Mirrors of Fate.

In Castlevania: Lords of Shadow is het einde ter tijden aangebroken. Het broederschap tussen aarde en hemel is bruut verstoord door een duistere kracht, de mysterieuze Lord of Shadow, die alles in zijn werk stelt om de planeet naar zijn wil te buigen. In een wereld waar de doden tot leven zijn gewekt en boosaardige monsters zielen van onschuldige mensen verzamelen, ben jij de laatste redding!

Castlevania: Lords of Shadow is een actiegame in de derdepersoon waarbij je in de huid van vampierjager Gabriel Belmont meer dan vijftig levels doorloopt. De actie is zeer divers waarbij het afranselen van monsters met je zweep en andere wapens wordt afgewisseld met platform- en puzzel-elementen. Daarnaast heb je ook nog de spectaculaire magische aanvallen tot je beschikking om het kwaad te bestrijden!

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate is een nieuw avontuur binnen de Castlevania-reeks waarin Trevor Belmont het weer op mag nemen tegen de gezanten van Dracula. Belmont krijgt hierbij de beschikking over projectielen en handwapens, waaronder de zweep waarmee de serie zo bekend is geworden.

Het dicht de brug tussen de gebeurtenissen in Lords of Shadow en het onvermijdelijk tragische slotstuk, Lords of Shadow 2. Het leven van Belmont is niet gemakkelijk, en dat blijkt maar weer eens in zijn avonturen binnen de Lords of Shadow-reeks. De held van het verhaal wordt zelf de vijand, en je kunt er wel vanuit gaan dat dat niet goed afloopt. Des te interessanter is het verhaal Mirror of Fate, waarin deze overgang van goed naar kwaad nadrukkelijk aanwezig is.

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate is een vrij pure Castlevania-game. Hoewel de game soms overschakelt naar driedimensionale gameplay, is het hoofdzakelijk een tweedimensionale aangelegenheid. Puristen kunnen zijn bovendien verheugen op de aanwezigheid van Alucard, een bekend personage binnen de reeks.

De gevechten in Mirror of Fate draaien om de wisselwerking tussen Dark en Light Magic, waarbij de eerste je offensief een handje helpt. Light Magic is er om je langer in leven te houden. Het is de sfeer waarmee Castlevania zich altijd weet te onderscheiden, en dat is met Mirror of Fate niet veel anders!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.