Carrier command: gaea mission
Carrier command: gaea mission

Carrier command: gaea mission

Vanaf:8,00

Carrier Command, Gaea Mission is een adembenemende combinatie van een actiegame met strategische elementen in een grote gedetailleerde archipel. Het vernieuwt de klassieke gameplay van het originele Carrier Command om een echt next-gen ervaring. U bent de commandant van een vliegdekschip van een imm


EAN
5050740025448
Merk
Bohemia
Model
CARRIER COMMAND: GAEA MISSION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Carrier Command, Gaea Mission is een adembenemende combinatie van een actiegame met strategische elementen in een grote gedetailleerde archipel. Het vernieuwt de klassieke gameplay van het originele Carrier Command om een echt next-gen ervaring. U bent de commandant van een vliegdekschip van een immense macht, met vele wapens en voertuigen tot je beschikking. Je landt in een onbekende, geheel vrij toegankelijke universum en dient het ultieme belang, vrijheid en veiligheid.

Kenmerken:  • Gaea Mission campagne: Volg de diepe verhaal lijn die samenvalt met het tweede boek van de Gaea Universum trilogie en ontwikkel je van een beginnend naar een ervaren Carrier commandant.

  • Free roam strategu mode: Game mode gebaseerd op het origineel uit de jaren 80! Kies je settings en de balans van kracht en daag jouw tegenstander uit tot een ultiem gevecht.

  • Massive game environment: Verken en strijd in 30 + unieke eilanden in 6 verschillende klimaatzones.

  • Unique management: Verkrijg nieuwe upgrades, wapens en uitbreidingen voor jouw schepen en voertuigen. Houd je munitie en brandstof op peil.

  • Strategy: Reis over de zeeën en bouw een defensie netwerk van eilanden, een netwerk van grondstoffen, wapens en munitie. Zorg ervoor een netwerk van leveranciers voor jouw benodigdheden van materialen om jouw strijd uit te breiden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.