Carnival: kermis games in beweging
Carnival: kermis games in beweging

Carnival: kermis games in beweging

Vanaf:23,49

De Kinect-camera staat centraal in Carnival Games: Kermis in beweging. Net als bij de vorige games, speelt de actie zich af in een pretpark waarbij je deze keer je hele lichaam kunt gebruiken om bijvoorbeeld melkflesjes om te gooien of door een spiegelhuis te lopen!Carnival Games: Kermis in beweging


EAN
5026555253949
Merk
Take two
Model
CARNIVAL: KERMIS GAMES IN BEWEGING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Kinect-camera staat centraal in Carnival Games: Kermis in beweging. Net als bij de vorige games, speelt de actie zich af in een pretpark waarbij je deze keer je hele lichaam kunt gebruiken om bijvoorbeeld melkflesjes om te gooien of door een spiegelhuis te lopen!

Carnival Games: Kermis in beweging laat je vijf thematische gebieden verkennen. Hier kun je oefenen in de honkbalkooi, razende tornado's ontwijken in een luchtballonnenrace, een ruimtevaart maken naar de rode planeet in Raket naar Mars en nog veel meer. Dit alles speel je niet met een controller, maar door voor de Kinect-camera te staan en allerlei gekke bewegingen te maken!

Carnival Games: Kermis in beweging bevat voor het eerst in de serie ook een aantal mini-games die meer diepgang bieden. Zo zijn er mini-games gebaseerd spannende achtbanen en andere attracties. Niemand kan de doldwaze pret van Carnival Games: Kermis in beweging weerstaan!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.