Call of duty: modern warfare 2 - hardened collectors edition
Call of duty: modern warfare 2 - hardened collectors edition

Call of duty: modern warfare 2 - hardened collectors edition

Vanaf:99,00

Na het enorme succes van Call Of Duty: Modern Warfare keren we wederom terug naar de wereld van de moderne oorlogsvoering. Het gaat niet langer meer om grote slagvelden, maar om kleine operaties, precisie aanvallen en infiltratie van vijandelijke kampen. Dit is Modern Warfare 2, de meest spectaculai


EAN
5030917075155
Merk
Activision
Model
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 - HARDENED COLLECTORS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na het enorme succes van Call Of Duty: Modern Warfare keren we wederom terug naar de wereld van de moderne oorlogsvoering. Het gaat niet langer meer om grote slagvelden, maar om kleine operaties, precisie aanvallen en infiltratie van vijandelijke kampen. Dit is Modern Warfare 2, de meest spectaculaire actiegame van dit najaar!

In Modern Warfare 2 gaat de strijd verder tegen een nieuwe organisatie die van plan is om de moderne samenleving omver te gooien. De nieuwe grote vijand heet Zakhaev. Verraad binnen de terreurorganisatie zorgt voor een complex verhaal waarin je als speler in allerlei verschillende gebieden beland. Je zult in steden en gebouwen rondsluipen, rondscheuren op sneeuwscooters met als uiteindelijke doel om Zakhaev te vernietigen. Maar het beest waar jij op jaagt, bijt terug!

Als speler stap je in Modern Warfare 2 in de militaire schoenen van Sgt. Gary "Roach" Sanderson. Onder de leiding van de kapitein MacTavish - spelers van de eerste Modern Warfare kennen hem nog als 'Soap' - zal de speler steeds weer in de actie worden meegenomen. Opdrachten worden je toegeroepen en 'on the fly' krijg je nieuwe missies binnen. Het plaatsen van bommen in vijandelijke kampen, het verzamelen bij punt X en ondertussen het ontwijken of uitschakelen van de vijand behoort tot de dagelijkse gang van zaken. Je bent de held van het verhaal, een held in wording die strijd voor vrijheid. Niet alleen de vrijheid van jezelf en je familie, maar van de westerse wereld!

De Call of Duty: Modern Warfare 2 - Hardened Collector's Edition bevat:

* Premium, special-edition Steelbook case met Custom Artwork door ontwikkelaar Infinity Ward * Hardcover Bonus boek * IW-designed Art book met daarin de art van Modern Warfare 2 * Call Of Duty 1 - downloadcode

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.