Burnout: revenge - classics edition
Burnout: revenge - classics edition

Burnout: revenge - classics edition

Vanaf:29,95

Deze keer draait het niet om het winnen, het gaat niet om het rijden, om neon lichten en het tunen. Burnout Revenge draait om het lak hebben aan de regels op de weg en totale dominantie. Deze keer is het persoonlijk, het is tijd voor wraak, het is tijd voor Burnout: Revenge!Burnout Revenge laat race


EAN
5030930064112
Merk
Electronic arts
Model
BURNOUT: REVENGE - CLASSICS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deze keer draait het niet om het winnen, het gaat niet om het rijden, om neon lichten en het tunen. Burnout Revenge draait om het lak hebben aan de regels op de weg en totale dominantie. Deze keer is het persoonlijk, het is tijd voor wraak, het is tijd voor Burnout: Revenge!

Burnout Revenge laat racers meedoen in de gevaarlijkste races ooit. Het gaat hier om totale anarchie. Burnout Revenge daagt de speler uit om hun wraak gevoelens te laten gelden in het spitsuur. Burnout: Revenge draait om Takedowns, crashbreakers, en enkele nieuwe gameplay modi. Je vijanden moeten in de railing gebeukt worden en dat voelt heerlijk!

Burnout: Revenge heeft een multiplayer modus waarin zes spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Race om de eerste plaats of kijk wie de hoogste score kan halen in de crash modus!

Speel de coolste racer ooit gemaakt met Burnout: Revenge op de Xbox 360!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.