Burnout: paradise
Burnout: paradise

Burnout: paradise

Vanaf:14,99

In Burnout 5 mogen spelers naar hartelust rondscheuren en een spoor van verwoesting achterlaten in Paradise City. Deze stad heeft een enorme infrastructuur, vol met verkeer. De stad is volledig vrij begaanbaar: zonder laadtijden tegen te komen rijd je waar je maar wilt. Paradise City is gemaakt voo


EAN
5030946055166
Merk
Electronic arts
Model
BURNOUT: PARADISE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

In Burnout 5 mogen spelers naar hartelust rondscheuren en een spoor van verwoesting achterlaten in Paradise City. Deze stad heeft een enorme infrastructuur, vol met verkeer. De stad is volledig vrij begaanbaar: zonder laadtijden tegen te komen rijd je waar je maar wilt. Paradise City is gemaakt voor de bijzonder snelle actievolle gameplay die Burnout kenmerkt. Elk kruispunt is dan ook een potentieel crash-hoogtepunt en elke auto vraagt om een knal.

In Paradise City krijgen spelers een rijbewijs, waarop wordt bijgehouden hoe erg ze zich misdragen. Je hoeft echter niet bang te zijn voor de politie, als je het te bont maakt zijn het juist andere coureurs die je in het vizier krijgen. Er rijden 34 coureurs rond, die het tegen je op willen nemen als jouw lijst van roekeloze en destructieve acties te lang wordt. Deze coureurs zijn niet geinteresseerd om als eerste over de streep te gaan, zij zullen niet rusten voordat jij in de prak ligt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.