Borderlands 1 + bioshock 1 - double pack
Borderlands 1 + bioshock 1 - double pack

Borderlands 1 + bioshock 1 - double pack

Vanaf:14,99

De klassiekers van deze generatie spelcomputers zijn zonder twijfel Borderlands en Bioshock. Deze twee spellen zijn nu verkrijgbaar in een pakket!Borderlands speelt zich af in een postapocalyptisch tijdperk waarin de mensheid is gaan emigreren naar andere planeten. Ergens in het sterrenstelsel bevin


EAN
5026555262880
Merk
Take two
Model
BORDERLANDS 1 + BIOSHOCK 1 - DOUBLE PACK

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De klassiekers van deze generatie spelcomputers zijn zonder twijfel Borderlands en Bioshock. Deze twee spellen zijn nu verkrijgbaar in een pakket!

Borderlands speelt zich af in een postapocalyptisch tijdperk waarin de mensheid is gaan emigreren naar andere planeten. Ergens in het sterrenstelsel bevind jij je, en op de planeet Pandora wordt geleefd alsof ’t het Wilde Westen is. Het leven is zwaar buiten de grote stad, maar in deze omgeving valt nog genoeg geld te verdienen. Er moeten mensen beroofd worden, criminelen omgelegd worden en schatten gevonden worden. De grootste schat is een geheime kluis, ergens verstopt in dit niemandsland. Het vinden van die schat is jouw grote doel, maar je moet flink wat opgeven om jouw moment van glorie mee te maken.

Borderlands is een schietspel, maar niet zo maar één. Het spel bevat namelijk elementen van een ‘role playing game’. Dit betekent dat schoten met één van de vele miljoenen wapens ervoor zorgen dat de vijand ‘hitpoints’ verliest. Net als bij een klassiek rollenspel wordt de waarde van een dergelijke ‘hit’ bepaald door een rol van de dobbelsteen. Je hebt echter zelf wel invloed op de waarde, want afhankelijk van je wapen en jouw kleding doe je bijvoorbeeld tussen de 100 en 140 punten schade per seconde. Hierdoor is Borderlands dus een duidelijke mengelmoes van twee genres; de ‘first person shooter’ en de role playing game.

BioShock is een revolutionaire shooter die voor altijd het genre zou veranderen. Nadat je vliegtuig is neergestort in de oceaan, vind je bij een verlaten vuurtoren een sphere. Je stapt er in en daalt af. Hier maak je kennis met de wereld van Rapture, een stad verstopt op de bodem van de oceaan.

Rapture is ontworpen als een idealistische wereld voor een selectie wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Idealogie is niet meer van toepassing in deze onderwater stad. Dit gaat fout en de stad is nu vol met lijken. Kleine meisjes stelen de buit van de doden en gemuteerde bewoners vallen je aan als ze de kans krijgen.

Zodra je Rapture binnen komt, maak je al snel kennis met deze bizarre wereld. Je zult in de game leren om de omgeving naar je hand te zetten. Door jezelf in te spuiten met plasmids krijg je bovennatuurlijke krachten. Nu kan je ijs laten smelten of water onder stroom zetten door deze plasmids in te zetten. De kleine meisjes worden plots een belangrijke voedingsbron voor jou en de Big Daddy die als bewaker functioneert, kan je op tactische manier als levend schild gebruiken tegen andere gemuteerde vijanden. Rapture is een stad waar zieke dingen zijn gebeurd, welkom.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.