Bodycount
Bodycount

Bodycount

Vanaf:9,99

In Bodycount worden spelers in het diepe gegooid te midden van een mondiale strijd om de macht. Er worden krachtige wapens in de handen van de spelers geduwd, en men krijgt groen licht om doelwitten uit te schakelen in opdracht van een anoniem genootschap dat beter bekend staat als Het Netwerk. Act


EAN
5024866346220
Merk
Codemasters
Model
BODYCOUNT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Bodycount worden spelers in het diepe gegooid te midden van een mondiale strijd om de macht. Er worden krachtige wapens in de handen van de spelers geduwd, en men krijgt groen licht om doelwitten uit te schakelen in opdracht van een anoniem genootschap dat beter bekend staat als Het Netwerk.

Actie vindt overal om de speler heen plaats, en de stad is niet alleen een schuilplek van de speler, maar ook dat van de vijanden. Objecten waarachter men zich verschuilt, kunnen vernietigd worden, en als soldaat van Het Netwerk is het de bedoeling dat er in Bodycount geen getuigen worden achtergelaten. Omgevingen veranderen continu door de vernietigbare gebouwen en obstakels, en de speler moet dan ook in beweging blijven om geen voer voor de kogels te worden.

Zo introduceert Bodycount een vijand met de naam Psycho Tank. Dit is een maniak met een minigun die dwars door muren heen rent om jou te kunnen pakken. Niet alleen de vijanden zijn uit op bloed, maar ook de speler wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk vijanden achter elkaar neer te schieten. Hoe hoger de Bodycount, des te beter je bent!

Wat betreft de gameplay biedt Bodycount een bijzondere manier van punten tellen. Met hedendaagse wapens kunnen vijanden een voor een of velen tegelijk neergeschoten worden. Doe je dit goed en snel dan verdien je power-ups die zorgen voor extra krachten. Is je kogelmeter vol, dan is het mogelijk om allesvernietigende luchtaanvallen op te roepen.

Bodycount beschikt over de mogelijkheid om de game online tegen elkaar te spelen, of om gezamenlijk het avontuur te doorlopen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.