Blood drive xbox 360
Blood drive xbox 360

Blood drive xbox 360

Vanaf:9,99

Gamers met een aversie tegen lopende lijken krijgen de mogelijkheid om dat gevoel te uiten. In de game Blood Drive moeten zombies met een auto's worden overreden. In Blood Drive stapt de speler achter het stuur van een gepantserde auto te midden van een arena gevuld met zombies. Samen met andere co


EAN
5030917089466
Merk
Activision blizzard
Model
BLOOD DRIVE XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Gamers met een aversie tegen lopende lijken krijgen de mogelijkheid om dat gevoel te uiten. In de game Blood Drive moeten zombies met een auto's worden overreden.

In Blood Drive stapt de speler achter het stuur van een gepantserde auto te midden van een arena gevuld met zombies. Samen met andere coureurs wordt er gestreden om de winst. De persoon die overblijft wint. Ondertussen is een groot aantal zombies op de been gebracht om de chaos compleet te maken.

Het is de entertainmentsport van een vervreemde toekomst. Deelnemers tot de tand toe bewapend en rijdend in een flinke vierwieler strijden in een orgie van ultrageweld. De makers van Blood Drive vergelijken de game met een mix van de films Shaun of the Dead, Mad Max en Death Race. Een stad die verdomd veel lijkt op Las Vegas is overlopen door zombies en daar stap jij achter het stuur om een beroemde zombieslachter te worden.

Online kan Blood Drive gespeeld worden met en tegen andere gamers. En mocht je even geen zin hebben in de competitie met andere gamers dan biedt het toernooi uit de carrièremodus wellicht genoeg uitdaging!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.