Blazblue: continuum shift - limited edition
Blazblue: continuum shift - limited edition

Blazblue: continuum shift - limited edition

Vanaf:9,99

De verzameleditie van BlazBlue: Continuum Shift - Limited Edition bevat niet alleen en boek, dat 96 pagina's telt, met afbeeldingen van ontwerpen voor het spel, maar ook acht kaarten met daarop de speciale bewegingen en combo's van personages uitgelegd.BlazBlue: Continuum Shift is de opvolger van Bl


EAN
4510772105545
Merk
Gameworld
Model
BLAZBLUE: CONTINUUM SHIFT - LIMITED EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De verzameleditie van BlazBlue: Continuum Shift - Limited Edition bevat niet alleen en boek, dat 96 pagina's telt, met afbeeldingen van ontwerpen voor het spel, maar ook acht kaarten met daarop de speciale bewegingen en combo's van personages uitgelegd.

BlazBlue: Continuum Shift is de opvolger van BlazBlue: Calamity Trigger. In deze game wordt tweedimensionale vechtactie naar een ongelofelijke climax gebracht!

In BlazBlue: Continuum Shift worden Tsubaki, ?-12 en Hazama aan de twaalf bestaande vechters uit BlazBlue: Calamity Trigger toegevoegd. Naast deze nieuwe vechters heeft de bestaande cast ook talloze nieuwe moves erbij geleerd en zijn er vele nieuwe levels en muziektracks aanwezig!

Er zitten bovendien nieuwe spelmodi in BlazBlue: Continuum Shift! In de Beginner Mode wordt de besturing versimpeld, zodat werkelijk iedereen de controller kan oppakken, Tutorial Mode laat je in alle rust combo's perfectioneren waarmee je in de pittige Challenge Mode allerlei uitdagingen kunt behalen! De unieke Legion Mode voegt een strategisch element aan de actie toe. Versla vijandelijke legers om uiteindelijk de hele kaart in jouw kleur te krijgen!

In de verbeterde online modus kun je het tegen andere spelers over de wereld opnemen. Je hoeft niet enkel te vechten, maar kunt ook wedstrijden bekijken of gezellig met je vrienden chatten!

Beleef de meest spectaculaire gevechten in BlazBlue: Continuum Shift!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.