Blazblue: calamity trigger - limited edition
Blazblue: calamity trigger - limited edition

Blazblue: calamity trigger - limited edition

Vanaf:18,00

De limited edition van 'BlazBlue: Calamity Trigger' is een waar feest voor elke BlazBlue-fan. In deze speciale uitgave krijg je naast de speldisc ook de originele soundtrack bestaande uit 48 tracks op twee cd's en een bonus video disc met tips en trucs van experts! 'BlazBlue: Calamity Trigger - Lim


EAN
4510772105330
Merk
Zen united
Model
BLAZBLUE: CALAMITY TRIGGER - LIMITED EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De limited edition van 'BlazBlue: Calamity Trigger' is een waar feest voor elke BlazBlue-fan. In deze speciale uitgave krijg je naast de speldisc ook de originele soundtrack bestaande uit 48 tracks op twee cd's en een bonus video disc met tips en trucs van experts!

'BlazBlue: Calamity Trigger - Limited Edition' is traditionele tweedimensionale vecht-game waarin razendsnelle actie en spectaculaire beelden centraal staan. Ontwikkelaar Arc Systems Work maakte eerder furore met de beroemde Guilty Gear-serie en heeft deze gameplay in 'BlazBlue: Calamity Trigger' geperfectioneerd.

De twaalf aanwezige vechters in 'BlazBlue: Calamity Trigger - Limited Edition' bevatten veel meer detail in vergelijking met de Guilty Gear-games. Hierdoor verschijnen zelfs de kleinste animaties van de vechters in animestijl werkelijk schitterend in beeld.

De handgetekende graphics worden met allerlei flitsende special effects en een pompende soundtrack vol rocknummer aangevuld. 'BlazBlue: Calamity Trigger - Limited Edition' knalt letterlijk van je beeldscherm af!

'BlazBlue: Calamity Trigger - Limited Edition' bevat een verhaalmodus waarin je met elke vechter een apart scenario kunt doorlopen. Daarnaast is er een uitgebreide multiplayer modus waarin je online of gewoon lekker op de bank een speler van vlees en bloed de verdoemenis in kunt helpen.

Beleef razendsnelle Japanse vechtactie met 'BlazBlue: Calamity Trigger - Limited Edition'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.