Blades of time
Blades of time

Blades of time

Vanaf:27,99

Blades of Time is een actiegame waarin spelers moeten schieten en slaan als een malle om vele vijanden te verslaan. Hoofdpersonage Ayumi, bekend van de actiegame X-Blades, schittert in de game als premiejager op een exotisch eiland. Ayumi heeft veertig verschillende vaardigheden tot haar beschikking


EAN
4012927036693
Merk
Konami
Model
BLADES OF TIME

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Blades of Time is een actiegame waarin spelers moeten schieten en slaan als een malle om vele vijanden te verslaan. Hoofdpersonage Ayumi, bekend van de actiegame X-Blades, schittert in de game als premiejager op een exotisch eiland. Ayumi heeft veertig verschillende vaardigheden tot haar beschikking en kan online met en tegen elkaar gespeeld worden.

Speel als de sexy krijgster Ayumi die op een eiland vol Chaos magie. Ayumi komt er al snel achter dat er duizenden geheimen te vinden zijn waarbij speciale krachten en vaardigheden te leren zijn. Ze doet er dan ook alles aan om die krachten te krijgen en zo het kwaad van de Chaos een halt toe te roepen. Pas op voor de vallen en het leger van het kwaad, versla ze en bevrijd het eiland uit de grip van de kwade magie.

Blades of Time is een hack en slash game waarbij spelers al schoppend, slaand en schietend door het spel knokken. De karakters in de game zijn evenmin serieus te noemen, met de jonge stoere Ayumi en de wijze maar krachtige Zero. Reis mee door sneeuwlandschappen, jungles, oude steden en tempels.

In totaal zijn er meer dan veertig vaardigheden te vinden en vrij te spelen. Daarnaast zijn er verschillende combinatie-aanvallen die spelers kunnen uitvoeren door aanvallen te combineren met elkaar. Zo beschikt Ayumi over de kracht de tijd eventje terug te draaien. Op die manier kan de speler tijdelijk twee versies van Ayumi besturen. Dat is lekker handig bij het oplossen van een puzzel!

Blades of Time kan in je eentje gespeeld worden, samen met een vriend of juist tegen elkaar.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.