Blackwater (kinect)  xbox 360
Blackwater (kinect)  xbox 360

Blackwater (kinect) xbox 360

Vanaf:15,00

Blackwater is een intense railshooter. Te midden van een oorlog leid jij een team Blackwater Operators, een groep stoere soldaten! Ergens in Noord-Afrika krijg jij de taak het gebied te beschermen tegen terroristen en drugsbaronnen. Twee militaire krachten leggen jou het vuur aan de schenen.Het schi


EAN
8023171028767
Merk
505 games
Model
BLACKWATER (KINECT) XBOX 360

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Blackwater is een intense railshooter. Te midden van een oorlog leid jij een team Blackwater Operators, een groep stoere soldaten! Ergens in Noord-Afrika krijg jij de taak het gebied te beschermen tegen terroristen en drugsbaronnen. Twee militaire krachten leggen jou het vuur aan de schenen.

Het schietspel, waarbij bewegingen worden aangestuurd door jouw lichaamsbewegingen en de Kinect-camera, is erg cinematisch. Je hebt dan ook geen honderd procent controle over elke bewegingen. Ten alle tijden kan je mikken en schieten met je armen. Ondertussen kan je dekking zoeken. Wanneer de vijanden zijn uitgeschakeld, kan je bewegingen uitvoeren om door te gaan naar de volgende locatie.

In Blackwater zitten vijfentwintig verschillende bewegingen verwerkt die werken met Kinect. Van schieten tot aan duiken en van het intrappen van deuren tot en met het gooien van granaten en het beschermen van VIPs. Tijdens het spel krijg je verschillende keuzes om de gebieden te doorkruisen, maar verlies nooit je doel uit het oog! Voor elke missie kan je kiezen uit een van de vier soorten soldaten: tactics, demolition, weapons of assassination.

Mocht je overigens geen zin hebben in Kinect, dan is het spel ook speelbaar met een standaard controller. De game is echter niet geoptimaliseerd voor deze besturing.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.