Beyond good  evil - hd collection
Beyond good  evil - hd collection
Beyond good  evil - hd collection

Beyond good evil - hd collection

Vanaf:27,95

Beyond Good and Evil / From Dust / Outland is een pakket met daarin drie spellen. Beyond Good and Evil is een spannend avontuur, From Dust een strategiespel en Outland is eveneens een avonturenspel. Beyond Good and Evil - De vredige planeet Hyllis wordt bedreigd door buitenaardse wezens en is uitei


EAN
3307215625040
Merk
Ubisoft
Model
BEYOND GOOD EVIL - HD COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Beyond Good and Evil / From Dust / Outland is een pakket met daarin drie spellen. Beyond Good and Evil is een spannend avontuur, From Dust een strategiespel en Outland is eveneens een avonturenspel.

Beyond Good and Evil - De vredige planeet Hyllis wordt bedreigd door buitenaardse wezens en is uiteindelijk bijna door hen overrompeld. Jade, de actie reporter en bewoner van Hyllis probeert uit alle macht haar eiland te verdedigen. Ze heeft daarbij vreemde visioenen en weet niet wat ze daarmee aanmoet.. De overheid beweert dat de planeet nu helemaal veilig is. Echter, Jade vermoedt dat er meer achter de buitenaardse invasie zit. Ze komt in contact met een ondergrondse verzetsorganistaie en dan begint haar avontuur wat haar brengt tot in het hart van de samenzwering. Jade is vastbesloten het complot te ontrafelen en de bewoners van Hyllis de waarheid te tonen. En slechts gewapend met haar camera, aikido stok en een ferm doorzettingsvermogen gaat ze op onderzoek uit. Maar dan komt ze tot de ontdekking dat zelfs de grenzen geen grenzen blijken te zijn. Haar zoektocht voor de waarheid kent geen grenzen!

From Dust - From Dust is een game dat draait om het in leven houden van een beschaving. Je bent zelf verantwoordelijk voor natuurrampen, voedsel, en andere situaties die zorgen voor het groeien of kleinere maken van jouw volk. Met From Dust beheer je niet alleen een volk, maar ben je ook de simulatie van de natuur. Hoewel wij kou en regen maar vervelend vinden, is het noodzakelijk voor de planten. Sterker nog, From Dust pakt heel het 'godgame'-genre iets anders aan. De natuur is namelijk de ster van het verhaal. De speler kan tijdens het spelen de spelwereld vormgeven alsof je een zandkasteel aan het bouwen bent. Een centraal thema is de insignificantie van het menselijk leven tegenover de kracht van de natuur. Vulkanen, tsunami's en aardbevingen zijn onderdeel van het spel. De mens heeft wel invloed, maar is ondergeschikt aan de natuur waar jij in From Dust invloed over uit kunt oefenen.

Outland - Het actieavontuur Outland is alleen te downloaden in de online winkel van jouw spelcomputer. Gedurende het avontuur van Outland moet er gewisseld worden tussen licht en donker om vijanden te kunnen verslaan en obstakels te overwinnen. Zo zijn donkere vijanden alleen vatbaar voor aanvallen van het licht en vice versa. Je staat er alleen voor in het midden tussen Balance en Chaos. Jij bent de overbrugging die deze twee werelden van elkaar gescheiden moet houden. Doe je dit niet, dan is de wereld gedoemd en kan je gedag zwaaien met je handje.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.