Battlefield 3: premium edition
Battlefield 3: premium edition

Battlefield 3: premium edition

Vanaf:27,84

Battlefield 3 Premium Edition zorgt voor de ultieme Battlefield-ervaring. Deze speciale uitgave bevat de bekroonde game Battlefield 3, een Battlefield 3 Premium-lidmaatschap, inclusief alle vijf de thematische digitale uitbreidingspakketten, en een speciaal ontworpen Multiplayer Head-Start Kit om ni


EAN
5035228110359
Merk
Electronic arts
Model
BATTLEFIELD 3: PREMIUM EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Battlefield 3 Premium Edition zorgt voor de ultieme Battlefield-ervaring. Deze speciale uitgave bevat de bekroonde game Battlefield 3, een Battlefield 3 Premium-lidmaatschap, inclusief alle vijf de thematische digitale uitbreidingspakketten, en een speciaal ontworpen Multiplayer Head-Start Kit om nieuwe rekruten te helpen.

Een van de snelst verkopende titels in de geschiedenis van EA. Sinds de release zijn er al meer dan 15 miljoen exemplaren van Battlefield 3 verkocht. De game is wereldwijd positief ontvangen door recensenten vanwege de bloedstollende singleplayer-campagne, de intense coöp-missies en de verslavende en onovertroffen multiplayer-gameplay. Daarnaast heeft Battlefield 3 wereldwijd meer dan 140 onderscheidingen in de wacht gesleept.

Battlefield 3 Premium biedt een unieke kans om onmiddellijk toegang te krijgen tot drie digitale uitbreidingspakketten, namelijk Battlefield 3: Back to Karkand, Battlefield 3: Close Quarters en Battlefield 3: Armored Kill. Daarnaast krijg je twee weken eerder toegang tot de twee overige uitbreidingspakketten, Battlefield 3: Aftermath, dat in december uitkomt, en Battlefield 3: End Game dat gepland staat voor maart 2013. Deze thematische digitale uitbreidingspakketten bevatten een enorme hoeveelheid nieuwe content, waaronder 20 nieuwe kaarten en wapens, vier nieuwe speltypen en nog veel meer. Daarnaast krijg je nieuwe camouflage voor wapens en soldaten, uitgebreidere persoonlijke aanpassingsmogelijkheden en geavanceerde functionaliteiten voor de ultieme Battlefield 3-ervaring.

Downloadbare extra's zijn gratis beschikbaar voor Battlefield 3: Premium Edition kopers: Battlefield 3: Armored Kill bevat zes nieuwe voertuigen die je zelf kunt besturen en bouwt daarmee voort op de keiharde voertuiggevechten waar de serie Battlefield™ om bekend staat. Je kunt achter het stuur kruipen van tanks, ATV's, artillerievoertuigen en een gevechtsvliegtuig dat dood en verderf zaait op de grond, en vier enorme multiplayer-kaarten doorkruisen, van de besneeuwde toppen van de Alborz Mountains tot de droge Bandar Desert, de grootste multiplayer-kaart in de geschiedenis van Battlefield. Ook nieuw in Battlefield 3: Armored Kill is Tank Superiority, een gevaarlijk intens speltype waarin twee tankpelotons strijden om de macht over één locatie op de kaart totdat een van de teams al zijn respawn-kansen heeft opgebruikt.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.