Assassins creed iii - join or die edition
Assassins creed iii - join or die edition

Assassins creed iii - join or die edition

Vanaf:38,49

Ontdek de buitengewone reis die van Connor een Meester Assassin maakt en bekijk hoe het lot van een natie voor altijd zal veranderen.We schrijven het jaar 1775. De Amerikaanse kolonies staan op het punt in opstand te komen. Jij bent Connor Kenway, een sluipmoordenaar die gezworen heeft om zijn volk


EAN
3307215637531
Merk
Ubisoft
Model
ASSASSINS CREED III - JOIN OR DIE EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ontdek de buitengewone reis die van Connor een Meester Assassin maakt en bekijk hoe het lot van een natie voor altijd zal veranderen.

We schrijven het jaar 1775. De Amerikaanse kolonies staan op het punt in opstand te komen. Jij bent Connor Kenway, een sluipmoordenaar die gezworen heeft om zijn volk en zijn natie te bevrijden. Om daarin te slagen, achtervolg je je vijanden door een waanzinnig grote en realistische wereld. Gebruik al je dodelijke vaardigheden tijdens een gewelddadige zoektocht die je voert van de chaotische straten van de stad naar de met bloed doordrenkte slagvelden in de ruige Amerikaanse wildernis. Ontmoet de legendarische helden van de Amerikaanse geschiedenis en smeed een complot om alle vijanden van de vrijheid uit te schakelen.

Of je nu je instincten gebruikt om geruisloos te moorden of in het openbaar toeslaat met je angstaanjagende arsenaal, één ding is zeker: de wereld van de sluipmoordenaars is dodelijker dan voorheen. Net als jij.

CONNOR KENWAY

Jij bent Connor Kenway, zoon van een Mohawk moeder en Britse vader. Als de bloederige revolutie dichterbij komt, wordt jouw clan bedreigd door een machtige groep die vastbesloten is om de Amerikaanse Revolutie neer te slaan en te heersen over de dertien kolonies. Na de afgrijselijke vernietiging van je dorp, wijd je de rest van je leven aan de vrijheid. Een missie die tientallen jaren in beslag zal nemen.

Je dierlijke instincten, opgedaan na jarenlang jagen in de ruige wildernis, stellen je in staat doelwitten in complete stilte te achtervolgen en uit te schakelen. En als je dan toch het gevecht aangaat, heb je een groot aantal wapens tot je beschikking, zoals tomahawks, een touwspeer en vuurwapens. Nog eeuwen voor de term 'black ops' werd bedacht, was jij al bekend met deze nieuwe manier van oorlog voeren.

SETTING

Je kent de Amerikaanse Revolutie misschien wel uit de geschiedenisboeken. Maar die verhalen verbleken bij de revolutie waarin je nu vecht, in een wereld die realistischer, duisterder en levendiger is dan welk geschiedenisboek dan ook.

Achtervolg je vijanden door een grote, dynamische wereld die continu verandert. Reis via de legendarische slagvelden van Lexington en Concord naar de drukke straten van Boston en New York of ontdek de wildernis van de besneeuwde Appalachen. Of je nu een bloedspoor door de verse sneeuw volgt, of gebruikmaakt van de huilende wind en dikke mist om je vijanden te verrassen, één ding is zeker: deze manier van vechten heb je nog nooit meegemaakt.

NAVAL WARFARE

In Assassin's Creed Iii vecht Connor niet alleen op land, maar ook op zee, aan boord van zijn trouwe schip De Aquila.

Navigeer over de woeste golven en leid je eigen oorlogsschip. Gun je vijanden niets anders dan een zeemansgraf met je kanonnen en andere scheepswapens. Maar je kunt natuurlijk ook schepen enteren om de vijand op hun eigen dek een lesje te leren.

Als Connor, de meest complexe en technisch geavanceerde sluipmoordenaar tot nu toe, beweeg je uiterst precies door de waterwereld van Assassin's Creed, met alleen al voor Connor duizend nieuwe animaties. Er staat je niets minder te wachten dan de meest gedetailleerde en meeslepende zeeslagen ooit in een open-wereldgame.

ANVIL NEXT

Ervaar de verbazingwekkende kracht van Anvil Next, de gloednieuwe engine die speciaal voor Assassin's Creed III is ontworpen. Het bouwen van deze engine kostte maar liefst drie jaar en de resultaten zijn adembenemend.

Het begon allemaal met een doorbraak in motion capture, animatie en AI-technologie waardoor de animaties van de personages en interacties realistischer zijn dan ooit. Ook maakt de engine dynamisch weer, seizoenen en tijdsverloop mogelijk, wat een groot effect heeft op de wereld om je heen. Schakel je vijanden uit met wapens als tomahawks en pistolen. Gebruik je speurdersrinstinct om te ontdekken wat er is gebeurd na een gebeurtenis en pas je acties eropaan. Ervaar de ware omvang van een oorlog als duizenden mannen ten strijde trekken.

Anvil Next levert een next-generation Assassin's Creed-ervaring op de huidige generatie consoles.

Join, or Die" Edition:

Doe mee of sterf… een keuze die bepaalt of je klaar bent om te vechten voor de vrijheid of het opgeeft en sterft door een onrechtvaardige onderdrukking.
Word lid en ontketen de Amerikaanse Revolutie! Je krijgt een authentiek Assassin's medaillon, het dagboek van George Washington en je krijgt toegang tot extra content dankzij extra missies, vaardigheden, outfits en meer...

De Join or Die editie bevat:

- Exclusieve verpakking
- Het exclusieve medaillon van de Assassins.
- George Washingtons notitieboek dat de waarheid en alle geheimen onthult over de Assassins en de Tempeliers tijdens de Amerikaanse Revolutie.
- Schiet met scherp in de multiplayer met het personage de Sharpshooter, 1 relikwie, 1 embleem, 1 speciale afbeelding en de titel "The Jester'.NL
- Vele extra ULC nl. :
- Singeplayer missie "Ghost of War"
- Multiplayer pakket "Sharpshooter"

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.