Armored core v
Armored core v

Armored core v

Vanaf:43,99

De Armored Core-serie is bekend in het mech-genre vanwege de intense één tegen één gevechten en het vermogen om de mechs naar eigen smaak aan te passen. Armored Core V is de nieuwste versie die de serie uitbreidt met meer content dan de vorige games, een compleet nieuw universum en een robuuste


EAN
3391891959568
Merk
Namco bandai
Model
ARMORED CORE V

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Armored Core-serie is bekend in het mech-genre vanwege de intense één tegen één gevechten en het vermogen om de mechs naar eigen smaak aan te passen. Armored Core V is de nieuwste versie die de serie uitbreidt met meer content dan de vorige games, een compleet nieuw universum en een robuuste offline mode.

Daarnaast is de online mode compleet vernieuwd en ligt de focus op massale gevechten tussen teams van mechs. In Armored Core V zijn de mechs, ofwel de Armored Cores, kleiner dan in voorgaande delen en ligt de focus meer op tactische gevechten en het effectief gebruiken van de geografisch aspecten in plaats van het leunen op aanvallen.

Spelers moeten in hun armored core proberen gebieden te beschermen en nieuwe gebieden over te nemen. Deze online spelfunctie gaat gewoon door, ook wanneer jij niet online bent. Het is dus zaak zo vaak mogelijk jouw steentje bij te dragen aan deze continue strijd. Gelukkig kan je een eigen verdedigingssysteem plaatsen om jouw gebied te beschermen wanneer je even geen acte-de-presence geeft.

Spelers kunnen online samenwerken in groepen van vijf, waarbij vier groepen weer een team vormen. Op die manier ontstaan grote oorlogen met verschillende belangen voor elke groep en elk team. Door het spel te spelen, missies uit te voeren en vijanden te verslaan verdien je punten. Deze punten kunnen ingezet worden om jouw robot zoveel mogelijk naar je eigen wens aan te passen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.