Arcana heart 3
Arcana heart 3

Arcana heart 3

Vanaf:9,99

Arkana Heart 3 is een vechtgame waarin alleen maar vrouwelijke personages zitten. In totaal gaan 23 verschillende dames met elkaar de strijd aan om als beste uit de verf te komen. Gebruik je zelf gekozen Arcana-krachten om op die manier jouw vechtstijl te optimaliseren! Voor het eerst in de serie m


EAN
4510772105729
Merk
Pqube
Model
ARCANA HEART 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Arkana Heart 3 is een vechtgame waarin alleen maar vrouwelijke personages zitten. In totaal gaan 23 verschillende dames met elkaar de strijd aan om als beste uit de verf te komen. Gebruik je zelf gekozen Arcana-krachten om op die manier jouw vechtstijl te optimaliseren!

Voor het eerst in de serie maken spelers in Arkana Heart 3 kennis met Enter Weiss. Zij wordt bijgestaan met twee andere nieuwe vechtsters. Eko is een jong meisje die tekeningen tot leven kan brengen, terwijl Scharlachrot kettingen vanuit de duisternis tevoorschijn kan toveren!

Van een vechtgame kan doorgaans niet gezegd worden dat het een verhaal bevat, maar toch heeft Arkana Heart 3 er eentje. Naast het verhaal, zo dun als deze is, biedt het spel een spelfunctie waarin jouw scores verbeterd kunnen worden en daarnaast kan er getraind worden.

Het spel biedt spelers de ruimte een eigen Arcana-kracht te kiezen, waarmee de individuele vechtspel versterkt kan worden. In totaal zijn er 23 verschillende spirits die elk een vechtstijl representeren. Oefenen moet je zeker, want online barst het gevecht pas echt los. Spelers kunnen herhalingen van gevechten bekijken om op die manier de eigen tactiek nog beter te maken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.