Aliens: colonial marines - limited edition
Aliens: colonial marines - limited edition

Aliens: colonial marines - limited edition

Vanaf:23,99

Inhoud Limited EditionVier extra speelbare personages: Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake en Sergeant Apone (iconen uit de film).Extra aanpassingsopties voor de Marines-personages.De geweldige vlammenwerper van Ripley!In Aliens: Colonial Marines krijg jij te maken met een aanval van alien


EAN
5055277018406
Merk
Sega
Model
ALIENS: COLONIAL MARINES - LIMITED EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Inhoud Limited Edition  • Vier extra speelbare personages: Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake en Sergeant Apone (iconen uit de film).

  • Extra aanpassingsopties voor de Marines-personages.

  • De geweldige vlammenwerper van Ripley!

In Aliens: Colonial Marines krijg jij te maken met een aanval van aliens, bruter dan dat je ooit hebt meegemaakt. Bereid je voor op spannende actie in duistere gangenstelsels waarbij niet is wat het lijkt! Dit schietspel is gebaseerd op de Alien-filmreeks.

Het verhaal van Aliens: Colonial Marines is geschreven door de schrijvers van de films. Klassiek wapentuig als de pulse geweren of vlammenwerpers worden afgewisseld met vernuftig spul om jouw lusten mee te botvieren op de vervelende aliens.

Je speelt Aliens: Colonial Marines niet in je eentje, want je hebt altijd een team met je meelopen. Als leider van dit groepje elite soldaten moet jij de spanning van nauwe gangetjes en continue dreiging overleven.

Omdat je deze Aliens: Colonial Marines dus in een team speelt, is het mogelijk om het verhaal samen met je vrienden te ervaren in een vier spelers tellende coöperatieve spelmodus. Iedereen heeft zijn eigen rol en alleen door goed samen te werken zul je niet als Alien-snack eindigen.

Beleef de spanning uit de film zelf met Aliens: Colonial Marines!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.