Alan wake
Alan wake

Alan wake

Vanaf:14,95

'Alan Wake' is een psychologische actie thriller van Remedy, de legendarische en veel geprezen ontwikkelaar van de Max Payne-serie. In 'Alan Wake' is Alan Wake een succesvolle schrijver van spannende horrorverhalen. De beste man heeft last van een schrijversblok, en trekt naar een klein dorpje genaa


EAN
0885370145700
Merk
Microsoft
Model
ALAN WAKE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Alan Wake' is een psychologische actie thriller van Remedy, de legendarische en veel geprezen ontwikkelaar van de Max Payne-serie. In 'Alan Wake' is Alan Wake een succesvolle schrijver van spannende horrorverhalen. De beste man heeft last van een schrijversblok, en trekt naar een klein dorpje genaamd Bright Falls, in de Amerikaanse staat Washington. Tot rust komen kan Alan Wake niet, want al gauw is zijn vrouw verdwenen.

In de rustige kleine stad Bright Falls ervaren spelers een intens en grootschalig avontuur waarin je vrij in een realistische en dynamische omgeving kunt rondlopen. 'Alan Wake' heeft een diep psychologisch plot en dit levert een unieke ervaring voor spelers op. In de spelwereld spelen licht en duisternis een grote rol. De game heeft een realtime dag- en nachtcyclus waar spelers rekening mee moeten houden.

'Alan Wake' is een game gebaseerd op missies, met een diepe, pakkende en boeiende verhaallijn. Plotwendingen en verrassingen wachten om elke hoek. Al snel ontmoet de harde realiteit de nog veel engere wereld van de nachtmerries. De verhalen van Alan Wake komen tot leven. De schrijver moet van alles gebruiken om zichzelf te redden, zijn vrouw te vinden en de duisternis te bestrijden. Zijn beste vriend in deze donkere dagen, is het licht.

Alan Wake - Standard EditionGame disc + DLCs 'The Witer' & 'The Signal'
Soundtrack (8Tracks)
6 Post cards with game artwork
95 page manuall
Poster
Sticker sheet

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.