Akai katana
Akai katana

Akai katana

Vanaf:69,99

Laad jezelf op en ervaar een intense shoot 'm up van de befaamde gamestudio Cave. Akai Katana neemt spelers mee naar een parallel universum dat sterke overeenkomsten vertoond met de Japanse Taisho-periode. Blood Swords zijn ontdekt en deze vereisen menselijke offers om gigantische krachten te verkri


EAN
5060102953227
Merk
Rising star games
Model
AKAI KATANA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Laad jezelf op en ervaar een intense shoot 'm up van de befaamde gamestudio Cave. Akai Katana neemt spelers mee naar een parallel universum dat sterke overeenkomsten vertoond met de Japanse Taisho-periode. Blood Swords zijn ontdekt en deze vereisen menselijke offers om gigantische krachten te verkrijgen. Deze zwaarden en krachten worden gebruikt om andere rijken ten gronde te richten!

De vele oorlogen en het ranzige bloed vergieten heeft sommige strijders doen nadenken over hun daden en over de krachten die verkregen worden door vrienden en familie op te offeren. Is het dit allemaal wel waard? Daarom besluiten de rebellen om de opgeladen zwaarden en hun vliegtuigen in te zetten in een strijd tegen de tirannie van het rijk! Jij speelt een van de zwaardmeesters!

Akai Katana is de eerste shoot 'm up van Cave waarin horizontale gevechten centraal staan. Dit alles in een voor gamestudio unieke 16:9-beeldformaat en Hd-kwaliteit. Dat belooft flink wat schietwerk, dus maak je maar klaar voor een hel vol kogels!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.