Ultimate marvel vs. capcom 3
Ultimate marvel vs. capcom 3

Ultimate marvel vs. capcom 3

Vanaf:45,00

De grootste helden uit de Marvel en Capcom stallen gaan met elkaar op de vuist in Ultimate Marvel vs Capcom 3. In deze versie keert elk episch karakter uit de oorspronkelijke blockbuster terug naar de strijd naast twaalf nieuwe vechters, acht over-de-top nieuwe levels en verbeterde gameplay!Ultimate


EAN
5055060913048
Merk
Capcom
Model
ULTIMATE MARVEL VS. CAPCOM 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De grootste helden uit de Marvel en Capcom stallen gaan met elkaar op de vuist in Ultimate Marvel vs Capcom 3. In deze versie keert elk episch karakter uit de oorspronkelijke blockbuster terug naar de strijd naast twaalf nieuwe vechters, acht over-de-top nieuwe levels en verbeterde gameplay!

Ultimate Marvel vs Capcom 3 zet personages uit diverse games van uitgever Capcom tegenover iconische stripfiguren van Marvel Comics. Dit betekent dat Ryu, Blanka en Mr. Bison kunnen vechten tegen Wolverine en Cyclops.

Capcom heeft een speciale techniek ontwikkeld om tweedimensionale gameplay en driedimensionale beelden nog beter in elkaar te laten overlopen. Ultimate Marvel vs Capcom 3 is dan ook de eerste game die gebruik maakt van dit zogenaamde MT Framework. Hiermee wordt de klassieke tweedimensionale vechtstijl van een spel als Street Fighter vertaald naar een modern driedimensionaal spel.

Ultimate Marvel vs Capcom 3 maakt gebruik van een versimpelde besturing door slechte drie knoppen te gebruiken voor de aanvallen. Zo kunnen spelers hoog, midden en laag aanvallen. De tactiek van een vechtpartij wordt dan ook besloten in de verdediging en de timing van de aanvallen. Door een bepaalde toetscombinatie in te voeren, kunnen grote spectaculaire aanvallen uitgevoerd worden die kenmerkend zijn voor het bepaalde personage.

Ultimate Marvel vs Capcom 3 beschikt over een verhaalmodus waarbij er voor elk personage een ander einde gemaakt is. Daarnaast kunnen spelers het online tegen elkaar opnemen. Zo is het mogelijk om potjes te spelen met drie personages. Hierbij is het afwisselen van de personages van essentieel belang om de overwinning binnen te halen. Spelers kunnen voorafgaand aan een wedstrijdje elkaar vechtbewijs inkijken waarin wordt getoond wat voor vechtstijl de tegenstander heeft op basis van een vijftal eigenschappen; stability, basic offense, basic defense, advanced offense en advanced defense.

Ultimate Marvel vs Capcom 3 biedt in totaal zo'n veertig personages om mee te spelen, waaronder Captain America, Albert Wesker, Deadpool, Amaterasu, Doctor Doom, Chris Redfield, Hulk, Chun-Li, Iron Man, Crimson Viper, Magneto, Dante, Jill Valentine, Morrigan Aensland, Spider-Man, Nathan Spencer, Storm, Ryu, Thor, Wolverine en Viewtiful Joe.

Het lot van twee universa ligt in jouw handen in Ultimate Marvel vs Capcom 3!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.