Toukiden the age of demons
Toukiden the age of demons

Toukiden the age of demons

Vanaf:22,99

In Toukiden: The Age of Demons komen fantasy en historie samen. Het team achter de actiereeks Dynasty Warriors heeft van Toukiden: The Age of Demons een spannend actierollenspel gemaakt voor de Playstation Vita.Spelers stappen in de schoenen van een Slayer, iemand die demonen omlegt voor zijn beroep


EAN
5060327530654
Merk
Onbekend
Model
TOUKIDEN THE AGE OF DEMONS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Toukiden: The Age of Demons komen fantasy en historie samen. Het team achter de actiereeks Dynasty Warriors heeft van Toukiden: The Age of Demons een spannend actierollenspel gemaakt voor de Playstation Vita.

Spelers stappen in de schoenen van een Slayer, iemand die demonen omlegt voor zijn beroep. Je begint in Utakata Village alwaar je eerste missie op je ligt te wachten. Spelers reizen af naar exotische locaties om monsters en uiteindelijk zelfs de dodelijke Oni om te leggen. Het is dat, of het einde van de mensheid!

Je wapens, vaardigheden en tactieken moet je ontwikkelen, uitbreiden en verbeteren in een poging Oni te verslaan. Leer van je eerder gemaakte fouten en versla de monsters!

De Slayer kan samenwerken met andere personages die door de speler uitgezocht worden. Als groep kan samen op pad worden gegaan. Gamers kunnen zelfs samenspelen met vrienden door ad-hoc contact te maken met andere Vita-spelcomputers.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.