Touch my katamari
Touch my katamari

Touch my katamari

Vanaf:19,99

Kruip in de huid van de onvermoeibare Prince die van de King of All Cosmos de taak heeft gekregen om steeds grotere ballen te rollen van vreemde, verbazingwekkende troep. Reis door afwisselende levels van milde waanzin waarin de prins jou helemaal gek maakt. Hoe goed jij je best ook doet, die verwaa


EAN
3391891961516
Merk
Namco bandai
Model
TOUCH MY KATAMARI

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kruip in de huid van de onvermoeibare Prince die van de King of All Cosmos de taak heeft gekregen om steeds grotere ballen te rollen van vreemde, verbazingwekkende troep. Reis door afwisselende levels van milde waanzin waarin de prins jou helemaal gek maakt. Hoe goed jij je best ook doet, die verwaande knaap zal nooit tevreden zijn!

Verzamel allerlei grote en kleine spullen, levenloos of heel erg levend, van kleine miertjes tot de machtige vulkaan Mount Fuji. Je begint met een klein balletje waar alleen maar kleine objecten aan kunnen blijven plakken. Aan een tennisbal kunnen bijvoorbeeld spelden en muntstukken blijven hangen, maar al snel word je bal groter en plakken er telefoons en bekers aan je bal, bureaustoelen, tafels, deuren, auto's, vrachtwagens, huizen.... Bergen!

Bestuur de alsmaar groter wordende bal van ditjes en datjes met behulp van het scherm (touchscreen) en gebruik het achter-touchpad om de bal op te rekken en meer voorwerpen op te pikken of door smalle openingen te komen. De speciale besturing van de Playstation Vita maakt de Karamari-beleving nog leuker dan voorheen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.