Soul sacrifice
Soul sacrifice

Soul sacrifice

Vanaf:28,00

Maak jezelf klaar voor een bruut gevecht waarbij elke beslissing een consequentie heeft. Jij speelt de rol van een slaaf die bij toeval op een verboden boek stuit. De lezers van dit boek kunnen epische gevechten uit het verleden herleven. Dit zijn gevechten tussen tovenaars en monsters! Alleen voor


EAN
0711719293057
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
SOUL SACRIFICE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Maak jezelf klaar voor een bruut gevecht waarbij elke beslissing een consequentie heeft. Jij speelt de rol van een slaaf die bij toeval op een verboden boek stuit. De lezers van dit boek kunnen epische gevechten uit het verleden herleven. Dit zijn gevechten tussen tovenaars en monsters! Alleen voor het gebruik van magie moet je ook bereid zijn een deel van jezelf op te geven; je bezit, ledematen of een leven van een dierbare!

Soul Sacrifice combineert fantasie met realiteit en leert spelers de waar betekenis van wreedheid. Spelers moeten onmogelijke beslissingen nemen in de race naar macht. Het eigen personage is naar eigen wens aan te passen, en spelers kunnen de ziel van monsters offeren of redden. Deze keuzes hebben invloed op jouw personage.

Het rollenspel Soul Sacrifice kan met vier spelers gespeeld worden, een unicum voor de Playstation Vita. Zo hoef je niet in je eentje onmogelijke offers te brengen! Stuur ongelofelijke betoveringen de wereld in door een deel van je ziel af te staan. Maar als je te ver gaat, kan het je je leven kosten... Je wordt een brute oorlog tussen tovenaars en monsters ingesleurd en steeds weer op een nieuw meeslepend avontuur gestuurd.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.