Shinobido 2: revenge of zen
Shinobido 2: revenge of zen

Shinobido 2: revenge of zen

Vanaf:69,99

Shinobido 2: Revenge of Zen is een nieuwe ninjagame waarin de eeuwenoude Japanse vechtkunst van de ninja centraal staat. Sluipend door de nacht en in alle stilte is het jouw taak opdrachten uit te voeren en vijanden om te leggen. Spelers kruipen in de huid van Zen, een ervaren sluipmoordenaar in de


EAN
3391891961301
Merk
Namco bandai
Model
SHINOBIDO 2: REVENGE OF ZEN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Shinobido 2: Revenge of Zen is een nieuwe ninjagame waarin de eeuwenoude Japanse vechtkunst van de ninja centraal staat. Sluipend door de nacht en in alle stilte is het jouw taak opdrachten uit te voeren en vijanden om te leggen.

Spelers kruipen in de huid van Zen, een ervaren sluipmoordenaar in de tijd van het feodale Japan. Het land is verscheurd door een machtsstrijd tussen verschillende leiders. Zen wordt meegesleurd in een strijd die zijn pet te boven gaat, maar wanneer hij persoonlijk betrokken wordt binnen het verhaal laat hij het er niet bij zitten.

Vol actie, verraad en intriges neemt Shinobido 2: Revenge of Zen jou mee naar feodaal Japan. Het oude Japan van de samurai en de ninja. Via het touchscreen en de knoppen van de Playstation Vita heeft de speler de controle over de bewegingen van Zen. Sluipen, moorden, ninjasterren gooien of met zijn zwaard vechten. Alle actie is slechts een vingerbeweging van je verwijderd!

Help Zen, want zijn wraak zal zoet en bloedig zijn!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.