Ridge racer
Ridge racer

Ridge racer

Vanaf:41,04

Ridge Racer is een spectaculaire racegame waarmee menig Playstation-fan is opgegroeid. De serie gaat al vele jaren mee en wordt gekenmerkt door hoge snelheden, snelheidboosts en goede competitie. Het spel is nu ook te spelen op de Playstation Vita. Echte fans van het racegenre of van de game Ridge


EAN
3391891961554
Merk
Namco bandai
Model
RIDGE RACER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ridge Racer is een spectaculaire racegame waarmee menig Playstation-fan is opgegroeid. De serie gaat al vele jaren mee en wordt gekenmerkt door hoge snelheden, snelheidboosts en goede competitie. Het spel is nu ook te spelen op de Playstation Vita.

Echte fans van het racegenre of van de game Ridge Racer hoeven zich niet te beperken tot races in de carriere-spelfunctie. Een uitgebreide online functie maakt het mogelijk tegen andere gamers te racen, waar je ook bent. Ook worden de racetijden van andere spelers automatisch binnengehaald wanneer je over straat loopt. Op die manier krijg je steeds weer nieuwe uitdagingen!

Ridge Racer is beroemd vanwege het driften, en dus is nu op de Playstation Vita niet veel anders. Een aangepast systeem maakt het driften iets anders. Spelers kunnen de actie aanpassen aan hun rijstijl, waardoor het driften in potentie nog beter aan kan voelen.

Ridge Racer introduceert voor het eerste de Planetary League voor de beste racers ter wereld. Spelers kunnen lid worden van een van de vier teams en het opnemen tegen andere spelers!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.