Resistance: burning skies
Resistance: burning skies

Resistance: burning skies

Vanaf:22,99

Het verhaal van de strijd tegen de Chimera gaat verder. Met Resistance: Burning Skies krijgt de laatste strijd van de mensheid een nieuw hoofdstuk, en misschien toch nog een sprankje hoop.Met Resistance: Burning Skies gaan we terug in de tijd. De eerste dag van de invasie door de Chimera wordt nog e


EAN
0711719237532
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
RESISTANCE: BURNING SKIES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het verhaal van de strijd tegen de Chimera gaat verder. Met Resistance: Burning Skies krijgt de laatste strijd van de mensheid een nieuw hoofdstuk, en misschien toch nog een sprankje hoop.

Met Resistance: Burning Skies gaan we terug in de tijd. De eerste dag van de invasie door de Chimera wordt nog eens dunnetjes over gedaan. Het verhaal wordt verteld door de ogen van Tom Riley, een heldhaftige brandweerman uit New York. Schietend en rennend moet je overleven midden in deze bloedige en oneerlijke strijd. Gemakkelijk gaat het niet worden, maar je moet er alles aan doen om je familie ooit nog een keer weer te zien!

Online kan via het Playstation Network samen met zeven vrienden worden gevechten in multiplayerpotjes. Gamers kunnen samenwerken of er juist voor kiezen om elkaar het leven zuur te maken. Speel Resistance op een geheel nieuwe manier dankzij de vele mogelijkheden van het PlayStation Vita-systeem.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.