Reality fighters
Reality fighters

Reality fighters

Vanaf:14,99

Reality Fighters laat jou in virtuele vorm vechten tegen allerlei tegenstanders. Deze vechtgame is een toppunt van social gaming. Spelers kunnen hun resultaten online delen, nieuwe personages verdienen, kledingstukken vrij spelen en foto's laten zien aan vrienden. Reality Fighters plaatst jou midden


EAN
0711719202820
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
REALITY FIGHTERS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Reality Fighters laat jou in virtuele vorm vechten tegen allerlei tegenstanders. Deze vechtgame is een toppunt van social gaming. Spelers kunnen hun resultaten online delen, nieuwe personages verdienen, kledingstukken vrij spelen en foto's laten zien aan vrienden. Reality Fighters plaatst jou midden in de ring!

Het vechten in de game gebeurt eigenlijk binnen de echte wereld. Dankzij de camera van de Vita kan je een foto van bijvoorbeeld je bureau gebruiken om te vechten. Win je een gevecht, dan kan je het personage van je tegenstander opeisen. Op die manier kan je een diversiteit een personages verzamelen.

Na een gevecht kunnen de beelden geüpload worden naar Facebook. Daarnaast verdien je nieuwe vechtstijlen, wapens en kostuums om je eigen personages mee aan te kleden en vorm te geven. Ook is het mogelijk foto's en virtuele voorwerpen te delen met de Dichtbij-locatieservice van de Playstation Vita.

Ga knokken voor de eer met Reality Fighters!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.