Ninja gaiden sigma 2
Ninja gaiden sigma 2

Ninja gaiden sigma 2

Vanaf:44,00

Ninja Gaiden Sigma 2: Plus is een aangepaste versie van Ninja Gaiden Sigma 2 voor de PS3. Deze versie voor de Playstation Vita is voorzien van een aangepaste manier van spelen, geschikt voor de Vita. Bovendien beschikt Ninja Gaiden Sigma 2: Plus over enkele extra's, uniek voor de draagbare Playstati


EAN
5060073309979
Merk
Tecmo
Model
NINJA GAIDEN SIGMA 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ninja Gaiden Sigma 2: Plus is een aangepaste versie van Ninja Gaiden Sigma 2 voor de PS3. Deze versie voor de Playstation Vita is voorzien van een aangepaste manier van spelen, geschikt voor de Vita. Bovendien beschikt Ninja Gaiden Sigma 2: Plus over enkele extra's, uniek voor de draagbare Playstation-spelcomputer!

Naast een grafische update zal de game tevens een aantal leuke toevoegingen brengen. Zo mag je er met een gigantische hamer op los slaan, bevat de game een aantal nieuwe bazen en is de vrouwelijke ninja Ayana een nieuw speelbaar personage.

In Ninja Gaiden Sigma 2 kruip je in huid van superninja Ryu Hayabusa om de ondergang van de mensheid stoppen. Je moet hem bewapend met een assortiment aan ninja wapentuig door vele levels vol gevaar zien te loodsen.

Ninja Gaiden Sigma 2 heeft nieuwe levels, vijanden, wapens en combat. Het spel is gebouwd op een nieuwe gameplay engine en introduceert een auto-health systeem. Het is de ware evolutie van een hele populaire franchise. Het nieuwe gevechtssysteem bevat onder andere Obliteration Techniques, waarmee je snel en stijlvol vijanden in één beweging kan afmaken. De wapens bestaan uit een mix van compleet nieuwe en oude verbeterde favorieten.

Ninja Gaiden Sigma 2 is voor zowel beginners als veteranen leuk om te spelen. Het vechtsysteem is gemakkelijk om te leren maar moeilijk om compleet te beheersen. Je wordt van Tokyo tot aan New York meegenomen in een spannend verhaal. Realistische graphics zorgen voor een echte next-generation ervaring!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.