Mlb 13: the show
Mlb 13: the show

Mlb 13: the show

Vanaf:39,99

In het honkbalspel MLB The Show 13 sta je als speler midden in het reilen en zeilen van de honkbalclub. Je staat op en gaat naar bed met een honkbalpetje op, een honkbal in de achterzak en een honkbalknuppel binnen hardbereik. Jouw leven draait om honkbal.Er is tussen de wedstrijden veel activiteite


EAN
0711719221159
Merk
Onbekend
Model
MLB 13: THE SHOW

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het honkbalspel MLB The Show 13 sta je als speler midden in het reilen en zeilen van de honkbalclub. Je staat op en gaat naar bed met een honkbalpetje op, een honkbal in de achterzak en een honkbalknuppel binnen hardbereik. Jouw leven draait om honkbal.

Er is tussen de wedstrijden veel activiteiten op en rond de club. Trainingen, liefdadigheidsactiviteiten voor de fans en bestuursoverleg. Jij staat dicht op het vuur en hebt groot belang bij sommige beslissingen. Je bedenkt trainingen die op maat gesneden zijn voor elke individuele speler. Elke wedstrijd moet worden gewonnen dus spelers kunnen altijd beter worden.

Ook houd je je bezig met het scouten van jonge, ruwe bolsters die onder jouw hoede gepolijst worden tot absolute honkbaltoppers. Jij leidt ze op en monitort nauwkeurig hun vorderingen. Geen vervordering betekent stilstand en dat betekent 'exit'. Alleen winnaars overleven….

Om elk honkbalteam een persoonlijk tintje mee te geven zijn de Team-Specific Player Valuations in het leven geroepen. Deze statistieken geven de historische successen weer van elke club. Deze waarden beïnvloeden elk facet van de dagelijkse besturing zoals besluitvorming, scouting van nieuwe spelers en promotie van succesvolle spelers.

Uiteindelijk draait het erom de bal zo hard mogelijk te meppen. Een homerun is natuurlijk ieder zijn droom, maar een opofferingsstootslag om je ploeggenoot van het tweede naar het derde honk te krijgen is tactisch ook briljant. Dankzij de True Ball Physics krijg je een hoogstaand beeld van de baan die de bal aflegt van de werper naar de slagman. Je adviseert de werper of hij zijn vingers op de balnaad moet leggen voor een 'fastball' of juist een 'curve' moet gooien om de slagman te foppen.

In de beginnersmodus kunnen onervaren honkballers de basis leren van het slaan. Hoe stel je je op bij de slagplaat, hoe herken je de bewegingen van de werper en wanneer start je met het bewegen van de knuppel? Voor gevorderden zijn de oefeningen en instructies moeilijker van aard.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.