Little deviants
Little deviants

Little deviants

Vanaf:14,99

Little Deviants is een compilatie van kleine vrolijke spelletjes voor Sony's nieuwste draagbare spelcomputer. Het spel voor de Playstation Vita maakt gebruik van de camera om via augmented reality-functies virtuele dieren binnen de echte wereld te plaatsen. Doolhofspelletjes en puzzeltjes die te spe


EAN
0711719204121
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
LITTLE DEVIANTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Little Deviants is een compilatie van kleine vrolijke spelletjes voor Sony's nieuwste draagbare spelcomputer. Het spel voor de Playstation Vita maakt gebruik van de camera om via augmented reality-functies virtuele dieren binnen de echte wereld te plaatsen. Doolhofspelletjes en puzzeltjes die te spelen zijn door het scherm aan te raken, de touchpad in te drukken of de spelcomputer te kantelen.

De Little Deviants worden achtervolgd door de kwaadaardige Botz en storten neer op de Whoman-wereld. Jij mag ze redden. Speel met de Little Deviants in minigames met behulp van onder andere het scherm (touchscreen), achter-touchpad en microfoon van het PlayStation Vita-systeem.

De game zit vol vrij te spelen spullen en kan vaak opnieuw gespeeld worden zonder hetzelfde te zijn. Je zult al je trucjes en vaardigheden nodig hebben om de listige uitdagingen te voltooien. Zet je topscores online via het PlayStation Network en daag je vrienden uit om ze te verbeteren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.