Lego batman 3 beyond gotham  ps vita
Lego batman 3 beyond gotham  ps vita

Lego batman 3 beyond gotham ps vita

Vanaf:28,00

De best verkochte LEGO Batman videogame franchise keert terug in een buitengewoon avontuur bomvol actie! Speel met meer dan 150 karakters uit het DC Comics Universum. Wissel van pakken en vaardigheden met het nieuwe bat-tastische gadget wiel. Ontdek ten slotte de Lantern wereld en andere iconische l


EAN
5051888170618
Merk
Warner bros
Model
LEGO BATMAN 3 BEYOND GOTHAM PS VITA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De best verkochte LEGO Batman videogame franchise keert terug in een buitengewoon avontuur bomvol actie! Speel met meer dan 150 karakters uit het DC Comics Universum. Wissel van pakken en vaardigheden met het nieuwe bat-tastische gadget wiel. Ontdek ten slotte de Lantern wereld en andere iconische locatie's.

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham bundelt de Caped Crusader zijn krachten met de superhelden van het DC Comics universum en vertrekt hij naar de ruimte waar hij de snode Brainiac moet tegenhouden voordat hij de aarde vernietigt. Met behulp van de kracht van de Lantern Rings, krimpt Brainiac werelden om deze vervolgens toe te voegen aan zijn verknipte verzameling van miniatuursteden uit het hele universum. De grootste superhelden en meest sluwe schurken moeten zich verenigen en afreizen naar verschillende Lantern Worlds om de Lantern Rings te verzamelen en Brainiac te stoppen voor het te laat is.

Aantal spelers: 1-2.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.