Fifa 15 - legacy edition
Fifa 15 - legacy edition

Fifa 15 - legacy edition

Vanaf:8,00

Emotionele intelligentieVoor het eerst hebben spelers een geheugen en laten ze hun emoties zien aan de hand van de context van de wedstrijd. Met meer dan 600 nieuwe emotionele reacties reageren spelers nu op sleutelmomenten op het veld - smerige tackles, gemiste kansen, fantastische doelpunten - zoa


EAN
5030931113239
Merk
Electronic arts
Model
FIFA 15 - LEGACY EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Emotionele intelligentie

Voor het eerst hebben spelers een geheugen en laten ze hun emoties zien aan de hand van de context van de wedstrijd. Met meer dan 600 nieuwe emotionele reacties reageren spelers nu op sleutelmomenten op het veld - smerige tackles, gemiste kansen, fantastische doelpunten - zoals ze dat in het echt ook zouden doen.

Dynamische wedstrijdpresentatie

Wedstrijddag is dynamisch en meeslepend. Het verbeterde commentaar schijnt een nieuw licht op de unieke reacties van de fans, terwijl het gezang en gedrag van de supporters afhankelijk zijn van het land of zelfs je club. Je blijft opgaan in het verhaal van de wedstrijd dankzij nieuwe reacties vanaf de bank, geanimeerde personages langs de zijlijn, vreugdedansen met tien man en meer.

Teammanagement

Stel maximaal zes verschillende teamformulieren per club samen en wijzig je formatie, tactiek en de rollen op basis van je volgende tegenstander. Wijs spelerinstructies toe die bij je systeem passen en de wedstrijd veranderen.

Doelman van volgende generatie

De doelmannen zijn helemaal opnieuw ontwikkeld voor FIFA 15. Er zijn 50 nieuwe reddingsanimaties, verbeterde AI van de doelman, reacties op het laatste moment, een authentiek spelermodel en realistische tikjes en kaatsballen.

Teamtactieken

Je teamgenoten en tegenstanders hebben nu precies door wat er allemaal gebeurt tijdens de wedstrijd en zullen, net als echte spelers, hun tactieken hierop aanpassen. Parkeer de bus en In de blender zijn enkele van de teamtactieken die je in FIFA 15 zult aantreffen.

Authentieke spelerweergave

De voetballer van de volgende generatie is gearriveerd. Gezichten van spelers zijn enorm gedetailleerd, terwijl personagemodellen er krachtig en atletisch uit zien en ook zo aanvoelen. Tenues bewegen op een realistische manier en veranderen met de omgeving mee: naarmate de wedstrijd vordert, worden ze vies met modder en gras.

Levend veld

Stadions komen tot leven en zitten boordevol met emoties, zoals je die alleen in het voetbal vindt. Het speeloppervlak vertoont slijtage: naarmate de wedstrijd vordert, zie je schoenafdrukken, de sporen van slidings en afval op het veld verschijnen. Hoekvlaggen bewegen, doelpalen schudden en geanimeerde LED-reclameborden brengen FIFA 15 tot leven.

Lenigheid & controle

Stuur verdedigers het bos in of controleer de bal zoals de beste voetballers ter wereld dat doen. Als spelers in balbezit zijn, komen ze explosief in beweging met verbeterde balans, effectballen en de mogelijkheid om de bal dichter bij zich te houden. Hierdoor reageren de supersterren in het spel nog sneller en krijgen ze meer persoonlijkheid. Ervaar de briljante controle als je een sprint trekt met de bal of als je op zoek bent naar een opening, wanneer de ruimtes klein zijn.

Man-tegen-man-gevechten

Het is lonender dan ooit om de bal van je tegenstander af te pakken! Onderschep en behoud de bal met balveroverende tackles en nieuwe schouderduwtjes. Voel de klap van een val met de harde-val-fysica; dankzij de verbeterde textieltechnologie kun je het ook zien als er aan shirts wordt getrokken. De manier waarop je om de bal strijdt, is fundamenteel veranderd in FIFA 15.

Correcte balcontacten

Door het nieuwe dribbel- en bedieningssysteem reageert FIFA 15 enorm goed. Je merkt meteen dat de bal realistischer draait, krult en vliegt, doordat deze na elk contact op een authentieke manier beweegt. Het spel evolueert doordat de bal zich in een verbluffend realistische baan en met levensechte effecten voortbeweegt wanneer je dribbelt, passt, de bal aantikt of een schot blokkeert.

Wedstrijddag Live

Een geheel nieuw scherm, verzorgd door Goal.com, houdt fans op de hoogte van het laatste voetbalnieuws en de gebeurtenissen in hun favoriete club of competitie.

Barclays Premier League

De populairste competitie in de wereld is authentieker dan ooit, met alle 20 stadions, authentieke audio en commentaar en meer dan 200 nieuwe spelermodellen.

FIFA Ultimate Team

Het populairste speltype van EA SPORTS FIFA is terug, met nieuwe manieren om te spelen, te coachen en te handelen.

Carrière

Bewijs je als coach en leid je team naar de ultieme prijs. Een team coachen, spelers vinden en de nieuwe superster scouten voor je club is nog nooit zo echt geweest.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.