Disgaea 3 : absence of detention
Disgaea 3 : absence of detention

Disgaea 3 : absence of detention

Vanaf:38,00

Disgaea 3: Absence Of Justice is het vervolg op Disgaea, een hardcore Japanse strategische RPG. In Disgaea mogen de karakters maar een aantal stappen zetten, waardoor je net als bij een schaakspel, je aanvallen zult moeten plannen. De PlayStation Vita-versie bevat mooie grafische effecten die uniek


EAN
0813633011523
Merk
Square enix
Model
DISGAEA 3 : ABSENCE OF DETENTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Disgaea 3: Absence Of Justice is het vervolg op Disgaea, een hardcore Japanse strategische RPG. In Disgaea mogen de karakters maar een aantal stappen zetten, waardoor je net als bij een schaakspel, je aanvallen zult moeten plannen. De PlayStation Vita-versie bevat mooie grafische effecten die uniek zijn voor de serie.

Welkom in de zieke wereld van het Nether Instituut voor Kwaad Academie waar het goede slecht is en het kwade goed. In deze school is een goede student iemand die uitblinkt in misdadige activiteiten zoals het overslaan van lessen en het niet uitvoeren van het huiswerk. Slechts studenten komen goed op school en doen hun huiswerk op tijd.

Mao was weer eens een stripboek aan het lezen. Een superheld versloeg de Overlord, en toen kreeg Mao het idee. Hij wil zelf ook een held worden. Dit besluit is een groot probleem, want Mao is de zoon van de rector van de school. Raspberyl probeert Mao van zijn plan af te houden. Almaz hoort het gesprek tussen Mao en Raspberyl en gaat een gevecht aan met de striplezende student. Mao verslaat Almaz en - omdat Almaz een held was - krijgt hij nu zelf de titel 'held'. Het is nu zijn taak om de Overlord, zijn vader, te verslaan.

Dat is de setting voor Disgaea 3: Absence Of Justice, een rijke en diepe strategische RPG met een bizarre vorm van humor. Het spel laat je vechten tegen vernuftige vijanden. Hoewel deze game verschijnt voor de hippe Vita maakt het spel wel gebruik van tweedimensionale sprites. Dit is typerend voor datgene wat Disgaea al jaren met succes weet te brengen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.