Demon gaze
Demon gaze

Demon gaze

Vanaf:49,99

Demon Gaze is een dungeon crawler role playing game voor de Playstation Vita. Het spel speelt zich duizenden jaren na Students of the Round af. Als speler bestuur je Oz, een jonge vent die een magisch oog bezit dat demonen kan opsluiten. Demon Gaze speel je door kerkers te doorkruisen, vijanden te v


EAN
0813633013374
Merk
Nis
Model
DEMON GAZE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Demon Gaze is een dungeon crawler role playing game voor de Playstation Vita. Het spel speelt zich duizenden jaren na Students of the Round af. Als speler bestuur je Oz, een jonge vent die een magisch oog bezit dat demonen kan opsluiten. Demon Gaze speel je door kerkers te doorkruisen, vijanden te verslaan, vallen te overkomen, en relaties aan te gaan met non-player characters!

De wereld Mythrid is opgedeeld in zes provincies. Hier moeten Oz en zijn naamloze compagnon op avontuur gaan. De compagnon mag de speler zelf samenstellen, waarbij er een keuze is uit zeven types en vijf verschillende rassen.

Gedurende je avontuur zal je vast en zeker demonen tegen komen. Deze wezens zijn half monster en half robot. Wanneer je ze kwaad maakt, kunnen ze transformeren in iets veel gevaarlijker. Een verslagen demon is in de ban van Oz. Op elk moment in een gevecht kan Oz deze gevangen demon oproepen om mee te vechten.

Door kerkers te doorkruisen, schatten te vinden en wapens te verzamelen kunnen spelers het gamepersonage steeds sterker maken. Uiteindelijk moet Oz zo sterk zijn dat de opperdemoon verslagen kan worden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.