Deception iv: blood ties
Deception iv: blood ties

Deception iv: blood ties

Vanaf:39,99

De producent van Fatal Frame presenteert de vernieuwde uitgave van de klassieke Tecmo-titel "Devil's Deception", voor het eerst uitgebracht in 1996 voor de PlayStation. In de Deception-serie krijgen spelers op unieke wijze een idee van hoe het is om aan de kant van het kwaad te staan, via een breed


EAN
5060327531071
Merk
Onbekend
Model
DECEPTION IV: BLOOD TIES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De producent van Fatal Frame presenteert de vernieuwde uitgave van de klassieke Tecmo-titel "Devil's Deception", voor het eerst uitgebracht in 1996 voor de PlayStation. In de Deception-serie krijgen spelers op unieke wijze een idee van hoe het is om aan de kant van het kwaad te staan, via een breed scala aan creatieve vallen om wraak te nemen op hun tegenstanders.

Deception IV: Blood Ties is ontwikkeld voor de PlayStation 3 computer entertainment system en de handheld PlayStation Vita en is, net als zijn voorgangers, een op strategie gerichte actieserie waarin de speler een hoofdpersoon bestuurt die vijanden verslaat door ze in fantasierijke vallen te lokken.

In dit fantasierijke vervolg op de klassieke Tecmo-titel 'Devil's Deception', voor het eerst uitgebracht in 1996 voor de PlayStation, kunnen spelers een idee krijgen van hoe het is om te spelen aan de kant van het kwaad.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.