Dead or alive 5
Dead or alive 5

Dead or alive 5

Vanaf:89,99

In Dead or Alive 5 nemen spelers wederom de rol aan van een van de vechters uit de populaire reeks. Ga mee naar allerlei exotische locaties om te vechten in de DOA-competitie met de meest sexy en krachtige gamepersonages ooit gemaakt. Dead or Alive 5 biedt verschillende nieuwe stages waarbinnen de e


EAN
5060327530043
Merk
Tecmo
Model
DEAD OR ALIVE 5

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Dead or Alive 5 nemen spelers wederom de rol aan van een van de vechters uit de populaire reeks. Ga mee naar allerlei exotische locaties om te vechten in de DOA-competitie met de meest sexy en krachtige gamepersonages ooit gemaakt. Dead or Alive 5 biedt verschillende nieuwe stages waarbinnen de echte fans echt helemaal los kunnen gaan.

De vechtarena's van Dead or Alive 5 zijn mooier den ooit tevoren. Daarnaast zijn de omgevingen verwoestbaar. Zo is het dus mogelijk je tegenstander door een muur te gooien, om maar even iets te noemen. De omgevingen veranderen dan ook tijdens een gevechten, en dat kan in jouw voor- of nadeel werken.

De personages uit Dead or Alive 5 zijn over de top, maar lijken levensecht. Dit zie je terug in het perzikzachte huidje van Kasumi en de spieren van verschillende andere gamepersonages. Wanneer je in een level vol met water speelt, kan de kleding van de vechters nat worden. Je weet dus wel wat dat kan betekenen voor een vechter als Kasumi.

DOA5 biedt een verhaal voor de fans van de serie, maar laat gamers natuurlijk ook offline en online tegen elkaar knokken. Kies je vechter, speel kledingstukken vrij en sla je slag met Ryu Hayabusa, Hayate, Ayane, Kasumi en Hitomi!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.