Child of light  ps vita
Child of light  ps vita

Child of light ps vita

Vanaf:75,95

HET KONINKRIJK LEMURIA IS DE WANHOOP NABIJ...De Black Queen heeft de zon, de maan en de sterren gestolen. Je speelt als Aurora, een jonge prinses met een puur hart, wiens ziel naar het koninkrijk Lemuria is gebracht. Ga op een missie om de drie lichtbronnen te heroveren, de Black Queen te verslaan e


EAN
3307215792551
Merk
Ubisoft
Model
CHILD OF LIGHT PS VITA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
HET KONINKRIJK LEMURIA IS DE WANHOOP NABIJ...
De Black Queen heeft de zon, de maan en de sterren gestolen. Je speelt als Aurora, een jonge prinses met een puur hart, wiens ziel naar het koninkrijk Lemuria is gebracht. Ga op een missie om de drie lichtbronnen te heroveren, de Black Queen te verslaan en het koninkrijk Lemuria te redden.

- Child of Light is gemaakt met behulp van het UbiArt Framework door het getalenteerde team van Ubisoft Montréal. Het is een door sprookjes geïnspireerde RPG.
- Ga op een uitzonderlijke reis door de uitgestrekte wereld van Lemuria. Verken de mythische gebieden en ga interacties aan met de bewoners, terwijl je nieuwe locaties ontdekt en hun geheimen ontrafelt.
- Lemuria bruist van het leven! Tijdens je avontuur in Lemuria heb je ontmoetingen met wezens die je niet snel zult vergeten, van vriendelijke feeën en kabouters tot gemene wolven en duistere draken.
- Aurora heeft de kracht om tegen wezens uit het duister te vechten en de Stolen Lights te herstellen. Vecht samen met Igniculus in actieve tijdgevechtssystemen.
- Je bondgenoot, Igniculus de vuurvlieg, kan door een andere speler bestuurd worden, dus je kunt dit avontuur samen met je vrienden beleven.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.