Zendoku - battle action sudoku
Zendoku - battle action sudoku

Zendoku - battle action sudoku

Vanaf:16,99

Zendoku is een spel dat een stapje verder gaat dan de Sudoku hype. Niet alleen bevat Zendoku het klassieke Sudoku, maar ook vinden we vele singleplayer en multiplayer versies en verbasteringen van het beroemde puzzelspel. Je zal het met je eigen personage tegen andere personages op moeten nemen. Doo


EAN
5021290028814
Merk
Bigben interactive
Model
ZENDOKU - BATTLE ACTION SUDOKU

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zendoku is een spel dat een stapje verder gaat dan de Sudoku hype. Niet alleen bevat Zendoku het klassieke Sudoku, maar ook vinden we vele singleplayer en multiplayer versies en verbasteringen van het beroemde puzzelspel. Je zal het met je eigen personage tegen andere personages op moeten nemen. Door bepaalde objecten weg te spelen, zet je aanvallen in tegen je vijand. Daar genoeg schade toe te dienen, win je het potje.

In Zendoku kom je verschillende verwijzingen naar diverse vechtstijlen tegen. Deze twist zorgt voor een leuke tocht die zich vooral op grafisch niveau uit. Stop de aanvallen van je tegenstanders en voer je gevechten goed uit door goed te puzzelen. Je kunt als ninja, karate master, samurai of meer te werk gaan.

Naast de mogelijkheid een verhaal te doorlopen of een goede score neer te zetten. Spelers kunnen het ook tegen elkaar opnemen in onderlinge gevechten of een spelfunctie samen spelen via de optie een spel te delen met een vriend.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.