Wtf work time fun
Wtf work time fun

Wtf work time fun

Vanaf:21,99

Wtf Work Time Fun is een gekke verzameling van leuke en verslavende mini-games speciaal gemaakt voor de PSP. In verschillende doldwaze spelletjes worden de meest vreemde acties van je gevraagd in je zoektocht naar de best denkbare beloning: keiharde Amerikaanse dollars!In Wtf Work Time Fun zul je je


EAN
0879278110045
Merk
Onbekend
Model
WTF WORK TIME FUN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wtf Work Time Fun is een gekke verzameling van leuke en verslavende mini-games speciaal gemaakt voor de PSP. In verschillende doldwaze spelletjes worden de meest vreemde acties van je gevraagd in je zoektocht naar de best denkbare beloning: keiharde Amerikaanse dollars!

In Wtf Work Time Fun zul je je zuurverdiende geld in gokkasten stoppen om nieuwe levels, games en andere extra's in de game vrij te spelen. Daarnaast bevat Wtf Work Time Fun een aantal unieke tools om in de echte wereld te gebruiken, zoals de World Clock, Ramen Timer en zaklamp!

Na het opmaken van je geld keer je terug naar de mini-games om meer geld te verdienen, net zoals in de echte wereld, maar dan leuker! Wtf Work Time Fun geeft je heerlijke hapklare games in een waanzinnige arcade-stijl die je alleen of met meerdere spelers tegelijk kunt spelen!

Beleef doldwaze actie in Wtf Work Time Fun!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.