Wipeout pure - essentials edition
Wipeout pure - essentials edition

Wipeout pure - essentials edition

Vanaf:7,95

Wipeout Pure is een racegame die draait om snelheid, pure snelheid. Je rijdt, of vliegt eigenlijk, in futuristische voertuigen die met onmenselijke snelheden over je scherm razen. Alleen door goed op te letten, alle versnellingen op te pakken en je tegenstanders te slim af te zijn, kan je als eerste


EAN
0711719178477
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
WIPEOUT PURE - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wipeout Pure is een racegame die draait om snelheid, pure snelheid. Je rijdt, of vliegt eigenlijk, in futuristische voertuigen die met onmenselijke snelheden over je scherm razen. Alleen door goed op te letten, alle versnellingen op te pakken en je tegenstanders te slim af te zijn, kan je als eerste over die finish racen.

De races in Wipeout Pure draaien niet alleen om het racen. Als deelnemer aan de futuristische competitie krijg je ook technologisch ontwikkelde wapens en een gigantische hoeveelheid PKs. Bedenk daar even bij dat je tijdens het racen hippe dancemuziek hoort, en dan weet je dat Wipeout Pure een vette racegame is.

Naast een carrièremodus biedt Wipeout Pure ook de mogelijkheid om met maximaal acht spelers via een draadloze verbinding te racen. Door Wipeout Pure op het internet aan te sluiten, krijg je bovendien toegang tot nieuwe racebanen en muziek.

Wipeout Pure is een racegame voor de hippe gamers die houden van hoge snelheden en lekkere muziek!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.