Wipeout pulse - essentials edition
Wipeout pulse - essentials edition

Wipeout pulse - essentials edition

Vanaf:13,90

Je vliegt in 'WipeOut Pulse' met futuristische vliegtuigjes over circuits heen. De racetracks zijn extreme achtbanen en zitten vol met loopings, kurkentrekkers en haakse bochten. Ben jij klaar voor de wereld van WipeOut?Er zijn allerlei power-ups te vinden in 'WipeOut Pulse'. Ze variëren van rakett


EAN
0711719131779
Merk
Sony computer entertainment europe
Model
WIPEOUT PULSE - ESSENTIALS EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Je vliegt in 'WipeOut Pulse' met futuristische vliegtuigjes over circuits heen. De racetracks zijn extreme achtbanen en zitten vol met loopings, kurkentrekkers en haakse bochten. Ben jij klaar voor de wereld van WipeOut?

Er zijn allerlei power-ups te vinden in 'WipeOut Pulse'. Ze variëren van raketten en mijnen tot aan futuristische wapens die beeldvullende explosies opleveren. Het zijn niet alleen maar aanvalswapens die je op kunt pakken. Zo is er een auto-pilot power-up waarmee je voor een aantal seconden op de automatische piloot over kan schakelen!

'WipeOut Pulse' bevat verschillende uitdagende spelmodi waarin je racevaardigheden behoorlijk op de proef worden gesteld. Er zijn diverse toernooien, races en andere evenementen waar je in de singleplayer modus aan kunt deelnemen. Verder biedt een uitgebreide multiplayer modus de mogelijkheid om het online tegen anderen op te nemen!

Je kan in 'WipeOut Pulse' zelf een soundtrack samenstellen of naar de pompende beats luisteren die in de game zijn gestopt. Een scala aan bekende dj's, waaronder Mason en Kraftwerk, hebben speciaal voor WipeOut Pulse remixes van hun bekendste clubhits opgenomen!

Leer futuristisch racen op een pompende technobeat in 'WipeOut Pulse'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.